Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tablista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamiast normalnej tablisty mam taką ?? korzystam z funnyguilds wczesniej wszystko dzialalo nawet przeinstalowalem pluginarrow-10x10.png o co chodzi ???

post-1200129-0-91373100-1432305555_thumb.png

Zapraszam na mój serwer ip : hc2.csrv.pl     

POSZUKUJĘ NA NIM YOUTUBERÓW POW. 100 SUBÓW

HELPERÓW,BUDOWNICZYCH,TECHNIKÓW :)

Opublikowano

Nie dostrzegasz tego, że masz za mało miejsc na tabliście ?

Musisz mieć 60 miejsc, czyli przynajmniej 60 slotów, żadne fakeslots przy tym nie pomogą, mówie od razu :)

Opublikowano

Musisz mieć 60 slotow min. jak chcesz moge ci zrobic tab'a :)

LOL ZAPRASZAM NA MOJ KANAL youtube.com/user/warmi158 CHETNIE ZROBIE REKLAME TWOJEGO SERWERA MINECRAFT!

Opublikowano

@spection na co mu twój tab jak on ma na serwerze 20 slot ... Do prawidłowego działania TABListy FunnyGuilds wymagane jest minimum 60 slotów ale może mieć i 200 slotów i tak samo będzie działać. Wyjątkiem będzie serwer na wersji 1.8 ponieważ TabLista została tam całkowicie zmieniona. Z tego co widze wiele serwerów popularniejszych wprowadza na wersji 1.7.2 jakieś nowe TabListy inne niż popularne 3 sloty w bok :D

Opublikowano

@SwagCraft co ty myslisz ze nie wiem ale teraz w prawie kazdym hostingu da sie miec tyle slotow ile sie chce

LOL ZAPRASZAM NA MOJ KANAL youtube.com/user/warmi158 CHETNIE ZROBIE REKLAME TWOJEGO SERWERA MINECRAFT!

Opublikowano

Noi co ci z tego? Kupisz serwer zalecany dla 10 graczy, to masz ogarniczoną ilość RAM i procesora. Wbije 30 typa i masz crash serwera, wywala go laguje itd to co z tego? Sam testowałem serwer 10 slot wbiło 30 graczy nie dało się grać przez ograniczenia procesora RAM itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...