Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps'ów... POOMOCY !

akdjfafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem z fps'ami.  Mój komputer nie jest dobry lecz też nie jest zły. 3GB ram, procesor: Pentium Dual Core 2x 2.60. I tam jedna z lepszych kart graficznych.  Gdy gram w cs'a mam ~50fps. Ustawienia graficzne mam ustawione na najmniejsze. 0 wirusów. Czyściłem przeróżnymi programami. System był niedawno przeinstalowany. Nawet używałem poradników typu "Jak mieć więcej fps'ów w Counter Strike Global Offensive" . Coś tam się zmieniło o 10 fps, ale to nadal za mało. Niewygodnie się gra z ~50 fps'ami.  Prosiłbym o propozycje co bym mógł w takiej sytuacji zrobić :( 

Opublikowano

Otóż mam problem z fps'ami.  Mój komputer nie jest dobry lecz też nie jest zły. 3GB ram, procesor: Pentium Dual Core 2x 2.60. I tam jedna z lepszych kart graficznych.  Gdy gram w cs'a mam ~50fps. Ustawienia graficzne mam ustawione na najmniejsze. 0 wirusów. Czyściłem przeróżnymi programami. System był niedawno przeinstalowany. Nawet używałem poradników typu "Jak mieć więcej fps'ów w Counter Strike Global Offensive" . Coś tam się zmieniło o 10 fps, ale to nadal za mało. Niewygodnie się gra z ~50 fps'ami.  Prosiłbym o propozycje co bym mógł w takiej sytuacji zrobić :(

Jedna z lepszych kart graficzny to jaka? 

Opublikowano

No dobra może przesadziłem, że jedna z lepszych. :) Ale uprzedzam, że jeszcze wcześniej wszystko działało okej. NVIDIA GeForce 9600 GT

Opublikowano

sciagnij od producenta plyty glownej np(msi afterburner pierw zobacz jaka masz plyte) pozniej podkrec karte graficzna na tym programie i powinnes miec wiecej fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...