Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie nostale DE (s4)

Tomekha2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jakiej klasy postaci jest najmniej na Serwerze 4?

2. Opłaca się kupować pety typu mroczuś, centek, shogun czy lepiej odrazu zaopatrzyć się w fibiego/puszka?

3.Czy na DE istnieje podział dyńki na pd i zwykłą?

4. Po spolszczeniu sprawdzając pojazdy zauważyłem "none" ktoś wie jaki to pojazd?

5.Czy jest opłacalne expienie wrożek na nupkach zbierających ziarna mocy?

6. Opłaca się kupować wróżki z Nm czy lepiej mieć zwykłe z cp?

Narazie to tyle, liczę na pomoc :)

Opublikowano

2.Puszek lub fibi, osobiście polecam puszka bo to dobry bloker.

3.Tak

4.Sprawdź bez spolszczenia, wtedy widać normalnie.

5.Skoro i tak masz zamiar puszczać boty na ziarna mocy, to nic nie przeszkadza dać im wróżki 0% za 2k, ale pamiętaj że w NosVille nie lecą procenty wróżek.

6.Ogólnie lepiej pozbierać na te wróżki z NM, ale póki nie masz na nie kasy, to kup sobie zwykłe ok. 40-50%, bo na wartości nie tracą, a zawsze więcej walniesz niż bez wróżki.

Opublikowano

Dzięki Endziu za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie. Bo jak wiecie ceny na De są o sporo niższe i bez problemu da się mieć u7+7 i sp 99+11/15. I tutaj nasuwa mi się pytanie czy do współpracy z wojem (Lod, exp itp.) lepszy będzie łucznik (rang/wk) czy lepiej mag (myślałem nad vc bo na plu dobrze grało mi się vc, full ele ewentualnie posek) Z góry dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

Łuk z wojem to najlepsze combo do expa w tej grze, jakbyś jeszcze miał poska na lod to we 3 osoby da się cały biegany ogarniać, ale to bliżej 90 lvla :p Ogólnie woj+łuk więcej zrobią niż woj i mag, jeśli chodzi o expa.

Opublikowano

Ok dzięki. Jeszcze zobaczę bo dalej mam sentyment do maga (82lv) Aktualnie robię łucznika na piórka, żeby pozbierać kase na full eq/sp/resy i reszte podstaw

Opublikowano

1. Jakiej klasy postaci jest najmniej na Serwerze 4?
2. Opłaca się kupować pety typu mroczuś, centek, shogun czy lepiej odrazu zaopatrzyć się w fibiego/puszka?
3.Czy na DE istnieje podział dyńki na pd i zwykłą?
4. Po spolszczeniu sprawdzając pojazdy zauważyłem "none" ktoś wie jaki to pojazd?
5.Czy jest opłacalne expienie wrożek na nupkach zbierających ziarna mocy?
6. Opłaca się kupować wróżki z Nm czy lepiej mieć zwykłe z cp?

ODP.

1.Człowieku wszystkich klas jest tam dużo, ale jak chcesz wiedzieć to Łucznik,

2.Oszczędzaj na Puszka,

3.Tak,

4.Wejdź na PL wersję i zobacz jak sie nazywa, pisze ci none dlatego że spolszczenie nie znajduje odpowiednika,

5.Tak,

6.Lepiej kupować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...