Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Aplikacja na smartfony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do graczy League of Legends i proszę o wypowiedzi z kulturą. Jestem graczem tej gry i z ciekawości szukałem aplikacji, która by mnie wspomogła, chodzi mi o uczenie się o postaciach i przedmiotach ale nie tylko. Zauważyłem że wiele dostępnych aplikacji na smartfony nie zawiera wszystkich opcji lub mają błędy i opóźnienia, dlatego chciałbym stworzyć ciekawą aplikację. I tu moje pytanie do was: Co powinna według was zawierać taka aplikacja?  Ponieważ chciałbym stworzyć coś z czego korzystali by wszyscy więc chcę by w tej aplikacji znalazły się też wasze pomysły.

Za rady dziękuję

Opublikowano

Buildy prosów i mainów z wysokiego elo, ich runy, masterki, informacje na temat popularności/winratio/banrate postaci, informacje na temat gier profesjonalnych drużyn.

Opublikowano

Ja bym pewnie chciał zobaczyć jakąś zakładkę z best playsami daną postacią :P Jakieś sklejki gier fakera czy innych koreańców z youtube ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym pewnie chciał zobaczyć jakąś zakładkę z best playsami daną postacią :P Jakieś sklejki gier fakera czy innych koreańców z youtube ^^

To wszystko zajmie ponad 4 miesiące minimum, nawet nie zdajecie sobie sprawy ile to może potrwać

Opublikowano

chcesz się skupić na nowych graczach czy weteranach gry ?

Jak na nowych to opisanie całej mechaniki gry z podziałem co ma robić dana linia, jak grać, czego nie robić i co trzeba robić. Opisy do każdej postaci, jej słabe i mocne strony, kilka screenów pokazujących jak źle/dobrze rzucić ulta/CC/czy co tam przyjdzie do głowy. Coś w rodzaju: mam kolege który chce pograć w lola i robie takie kompedium wiedzy dla niego.

Jak weterani to tylko buildy prosów i może jakieś screeny z zagrywek ciekawych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...