Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie mogę zmienić karty graficznej

Pawel112534

Pytanie

Opublikowano

Witam !1) Nie moge zmienic grafiki z zintegrowanej intela na amd ani w biosie ani nigdzie... 2) Gdy zainstaluje sterowniki do karty graficznaj (RADEON HD 7610M , LAPTOP ASUS X53S) system widzi karte ale obok niej jest jakiś znak:

post-1115974-0-58589200-1432273142_thumb.png

No dobra ale jak klikne aktualizuj oprogramowanie sterownika > wyszukaj automatycznie to pisze mi :

post-1115974-0-25784300-1432273242_thumb.png

Co mam zrobić ? wszystko zostało zainstalowane z tej strony http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+32

Proszę o szybką pomoc !

ps. Ekran ani razu nie mrygnął podczas instalacji sterownika ekranu!

Pozdrawiam Paweł

24czm0k.jpg­GOLD NOVA  II 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak zainstalowanych sterowników grafiki, bez nich nie można zmienić.

Winny jest użytkownik który od końca bierze się za instalacje sterowników, najpierw instaluje się integrę. 

Mam taką płytkę od asusa , zainstalowałem ... Zawsze działało ,gry nawed na 30 fps , a teraz ? Piszę mi "Twoja karta graficzna nie jest wspierana" czy jakos tak. A czyli co muszę zrobić ? Odinstalować stery amd i zainstalować intela ? 

Pobieraj ze strony producenta laptopa, te z AMD często nie działają.

Na stronie producenta do tego laptopa są tylko sterowniki nVidia...

-

Pomocy ?

Opublikowano

To zainstaluj WSZYSTKIE  sterowniki do grafiki, tak jak piszesz odinstalować wszystko i zaczynać koniecznie od intela ostatni radeon, wcześniej do chipsetu muszą być . nie zaszkodzi jak reinstalujesz wszystkie sterowniki 

Wszystkie sterowniki do 7 to uniwersalne.

Czyli tak :

-Chipset

-Intel

-Radeon ?

­

Opublikowano

Brak zainstalowanych sterowników grafiki, bez nich nie można zmienić.

Winny jest użytkownik który od końca bierze się za instalacje sterowników, najpierw instaluje się integrę. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To zainstaluj WSZYSTKIE  sterowniki do grafiki, tak jak piszesz odinstalować wszystko i zaczynać koniecznie od intela ostatni radeon, wcześniej do chipsetu muszą być . nie zaszkodzi jak reinstalujesz wszystkie sterowniki 

Wszystkie sterowniki do 7 to uniwersalne.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...