Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest ktokolwiek kto chciałby pobawić sie w coaching?

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka
Wiec gram w lola 2 lata z małym zadatkiem, ostatnio wbilem plat 1.
Po zagraniu 4 promotów do diamentu (mialem wtedy win ratio na poziomie 75%), zaczalem przegrywac.
Na 50 meczy wygralem okolo 45, na ten moment jestem plat 4 0 lp.
Kompletnie nie wiem co sie stalo, nie moge sobie poradzić z żadną gierką.

I tu pytanie moze jest ktos kto chcialby sprobowac mi pomoc, obejrzec jakąś gierke, albo moze bez ogladania dac jakies rady, bylbym niezmiernie wdzięczny.

Moje op.gg
http://eune.op.gg/summoner/userName=shock13

Tak wiem duzo padam ale to dlatego ze jak widze ze jest 20 minuta i 3;27 to przestaje sie starac i padam raz po raz.
W gierkach w ktorych moj team gra cokolwiek mozecie zobaczyc co sie dzieje, 6;0;9 heca, 10;0;10 gragas, 10;0;19 xerath.

@btw to nie płacz, poprostu potrzebuje porad / pomocy, zeby na tyle poprawic skilla zeby przestac przegrywac 4 na 5 meczy.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Wyslij mi swojego OP.GG i wlacz nagrywanie na kilka nastepnych gierek, tych dobrych i slabszych. Lubie ogladac gierki ludzi moze dam Ci dobre rady ktore pomoga Ci wejsc wyzej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wyslij mi swojego OP.GG i wlacz nagrywanie na kilka nastepnych gierek, tych dobrych i slabszych. Lubie ogladac gierki ludzi moze dam Ci dobre rady ktore pomoga Ci wejsc wyzej.

Op.gg wstawilem w temat, powiedz mi jeszcze jak wlaczyc nagrywanie i lece z soloq

rYD9JSA.png

Opublikowano

Możesz pobrać program lolreplay i każdą gre ci z automatu nagrywa, następnie możesz wysłac replaye z tego programu, one zajmują pare mb, a najlepsze że w ogóle nie obciążają lola.

Opublikowano

Możesz pobrać program lolreplay i każdą gre ci z automatu nagrywa, następnie możesz wysłac replaye z tego programu, one zajmują pare mb, a najlepsze że w ogóle nie obciążają lola.

Sciagnalem kiedys ten program ale nie potrafilem wszystkie obsłużyć tak żeby ładnie pięknie działało i sie nagrało.

btw. ogarnalem juz co i jak z op.gg takze ide grac, pewnie pogram do rana do jesli ktos wyrazi chec bedzie mogl sobie jutro zobaczyc i dac mi jakies rady.

@Edit : Troche lipa bo zagralem cztery gierki i wszystkie poszly w miare dobrze i zadna nie wygladala tak jak te ktore rozegralem w ciagu ostatnich paru dni, pogram jeszcze jutro moze trafi sie cos gorszego zeby bylo z czego wyszukiwac bledow.

btw. z gory dziekuje za jakiekolwiek checi pomocy i byc moze za samą pomoc.

rYD9JSA.png

Opublikowano

1. Strasznie duzo padasz. Nie powiesz mi ze to przez twoj team kiedy gra trwa 45 min a ty yasuo masz 13 padniec.

2. Za malo sie skupiasz na farmie. W kazdej grze masz 200-250 farmy (nie wazne czy to 30 czy 50 minuta, widac ze w pewnym momencie odpuszczasz farme)

3. Slabe picki. Jest meta tankow a ty bierzesz lee na jungle.

4. Co 3-4 gre masz takie statystyki ze glowa boli. Ashe 20 minuta 0/4/1 60 cs. Tak samo lee - 1/6/0 20 minuta. Widac ze czasem masz takie spadki formy lub moze jestes zbyt zmeczony zeby zagrac a mimo to wchodzisz do kolejki

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

1. Strasznie duzo padasz. Nie powiesz mi ze to przez twoj team kiedy gra trwa 45 min a ty yasuo masz 13 padniec.

2. Za malo sie skupiasz na farmie. W kazdej grze masz 200-250 farmy (nie wazne czy to 30 czy 50 minuta, widac ze w pewnym momencie odpuszczasz farme)

Beka - "W pewnym momencie odpuszczasz famiernie" - Kolejny inteligent, dla którego farma jest najważniejsza, gdy zaczynają się poważny wymiany, w których twoja drużyna nie da sobie rady bez Ciebie. 200-250 farmy, to dobry wynik - zapewne gdy masz już tyle tych minionów, to złożyłeś z 4-5 itemów. Pamiętaj, nie słuchaj się rad innych, graj swoje, a z czasem i tak zrozumiesz co robisz źle i się ogarniesz. 

Opublikowano

3. Slabe picki. Jest meta tankow a ty bierzesz lee na jungle.

4. Co 3-4 gre masz takie statystyki ze glowa boli. Ashe 20 minuta 0/4/1 60 cs. Tak samo lee - 1/6/0 20 minuta. Widac ze czasem masz takie spadki formy lub moze jestes zbyt zmeczony zeby zagrac a mimo to wchodzisz do kolejki

1. Tak wiem, kiedy sie skupiam tak w 100% to nie padam prawie wgl, ale w wiekszosci przypadkow sie nie skupiam i padam over and over, nad tym napewno musze popracowac.

2. Co do farmy to zalezy od championow, na adc zawsze mam dobrą farme, na midzie zalezy od postaci, np yasuo/zedem utrzymuje dobra farme ale jak przyjdzie mi grac LB to zdarza sie ze mam 80 w 20. Ale sluszna uwaga, nigdy nie przywiazywalem do tego uwagi ale chyba zaczne.

3. Co do picków sie nie zgodze. Tego akurat jestem pewien, powinnismy grac tym czym potrafimy i tym czym lubimy, a nie tym co jest w mecie, nie jestem graczem ktory gra w lcs i nie musze cwiczyc pickow z mety bo nie bede musial ich grac. Gra lee sinem sprawia mi przyjemnosc bo moge ogrywac do niego przeciwnikow, a i skoro granie meta pickami jest takie wazne to wytlumacz mi to http://euw.op.gg/summoner/userName=ROCCAT%20Jankos, albo to http://euw.op.gg/summoner/userName=betongJocke damn ktos tu nie gra meta pickami B)

4. Wiem , ale jak mowie jak widze że z gry nic nie ugramy to szybko odpuszczam i sie nie staram. to tez moze wada, ale szybko trace nerwy i tak o.

tak czy siak dzięki za rady, doceniam.

btw. jak ktos chce zobaczyc plejsa, 5;50 około, w gierce lee sinem 3;5;20, akcja z nidalką na topie. Maly plejsik ale jak cieszy

Kurde była idealna gierka zeby pokazac jak wyglada moja typowa gra ale zapomnialem wlaczyc nagrywanie...

Mam tylko ss http://puu.sh/hWoMQ/c7fa2daaa6.jpg

rYD9JSA.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiec... po spadku do platyny 4 cos sie znowu odje*** i wlasnie gram promo do diamentu xddd

dat progress tho b4510a0ef6.png

Problemem byla tylko i wylacznie moja mentalnosc.
Takze temat do zamkniecia i dziekuje za checi osobom ktore chcialy mi pomoc.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...