Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[II TURA] Wybory prezydenckie 2015

Aplay.

Wybory Prezydenckie 2015   

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze wyborów prezydenckich 2015 w Polsce?

• Andrzej Duda
      18
    • Bronisław Komorowski
      5
    • Nie mam zamiaru głosować
      3
    • Nie ukończyłem 18 roku życia
      4
    • Nie pochodzę z Polski
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego to doszło, że muszę głosować na mniejsze zło.

Wybieram Andrzeja Judę, bo z dwojga złego lepiej w tę stronę.

Opublikowano

­Z tego co się orientuje można głosować nie będąc w Polsce, oraz oddać głos nieważny.

Nie ukończyłem jeszcze 18-tego roku życia, ale wybierając między agentem WSI, który bezczelnie odnosi się do społeczeństwa, oraz zachowuje pogardę wobec wszystkich innych kandydatów, używając m.in. nieprawdziwych cytatów oraz argumentów, a Dudami, wolałbym drugą opcję.

Chociaż osobiście to obu wysłałbym na emeryturę polityczną.

Opublikowano

Zagłosuję na mniejsze zło, czyli na Bronka.

Nic się nie zmieni, będzie tak jak było.

Strach się bać co będzie, gdyby prezydentem został Duda.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png:)Adrianek:*

CoolText Ci się popsuł. Masz konto na tamtej stronie?

Między młotem a kowadłem. Co to się porobiło :( Sam jeszcze dokładnie nie wiem... zrobię może tak jak @Zenek97

­

Opublikowano

nie zaglosuje.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Oddam pusty głos.

Czyli będą mogli porobić twój głos

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Oddam pusty głos.

Brawo za sprzeciw. Następnym razem dwa razy się zastanowią zanim wystawią kandydatów.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Brawo za sprzeciw. Następnym razem dwa razy się zastanowią zanim wystawią kandydatów.

Raczej będą wystawiać idiotów do skutku i liczyć głosy jak chcą (potwierdzone info) oddając pusty głos dajesz go tak naprawdę do wypełnienia przy liczeniu.

Opublikowano

Pewnie wygra Duda, bo na debacie powiedział, że pierwszym jego celem będzie podwyższenie kwoty wolnej od podatku i obniżenie wieku emerytalnego, a jak nie to się poda do dymisji, a że Polak mądry po szkodzie to znów zostaną wydupczeni bez mydła i kolejne 5 lat pójdzie się j****.

Opublikowano

Idź Pan w c**j z takimi kandydatami jeden drugiego gówno wart.. jedno i to samo..  Polski już nie ma.. mamy tępe społeczeństwo co głosowało na PO i PiS.. 

nie ide na wybory bo mam wyjebane

Opublikowano

@1361622928-U485574.png:)Adrianek:*

CoolText Ci się popsuł. Masz konto na tamtej stronie?

Między młotem a kowadłem. Co to się porobiło :( Sam jeszcze dokładnie nie wiem... zrobię może tak jak @Zenek97

­

Nie wiem, coś się zepsuło...

ale zaraz to poprawie :)

Dzięki.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Czyli będą mogli porobić twój głos

Wcale to nie jest tak, że przekreślę całą kartę.

Raczej będą wystawiać idiotów do skutku i liczyć głosy jak chcą (potwierdzone info) oddając pusty głos dajesz go tak naprawdę do wypełnienia przy liczeniu

Oddając ten głos liczę się w % głosujących a nie zaliczam się do % poparcia kandydatów

Oddane głosy= Komorowski+Duda+Nieważne głosy(tzw. sprzeciw)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...