Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją Cs:GO

HarlekinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Otóż nie dawno sobie kupiłem CS`a.dzisiaj chcę instalować no i instaluję tyle że jak jest 100% to nadal ładuje jak by coś pobierał pisze cały czas że gra ,,zostanie uruchomiona za 0 sekund,, i tak czekam godzinę dwie a tu nic dodam że spójność plików sprawdzona a sposoby typu "uruchom jako administrator", " wyłącz zaporę/antywirusa", " zresetuj steam'a", nie działają a reinstalowanie steam'a lub usuwanie plików cs'a (kilka razy) nie pomgło proszę więc o jak najszybszą pomoc

Opublikowano

Wymagania spełnione? Możesz spróbować dodać komendy startowe, wpisz w google i pierwsza strona, popróbuj niektóre, popatrz czy masz stery poaktualizowane, uruchom jako admin, w trybie zgodności jak masz win8+. Popróbuj.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Niestety nic nie pomogło :\ spróbuję jeszcze odpalić z mojego konta steam u kuzyna cs'a może to jakoś pomoże. A co do problemu to ze steamem jest coś nie tak bo cs'a mogę uruchomić normalnie wchodząc do "steamapps-donwloading-730" i tu mam laucher cs:go

Opublikowano

Dobra wystarczyło zmienić miejsce instalacji na dysk C (ten na którym jest system) nwm czym to jest spowodowane lecz problem znikł więc jest dobrze :D temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...