Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pomysł na serwer Hardcore. Chcę zrobić taki serwer hardcore aby się nigdy nikomu nie nudził. Dlatego proszę was o propozycje co może być na serwerze aby on sie nie nudził?!

Opublikowano
"Witam mam pomysł na serwer Hardcore"

Serio?

"Dlatego proszę was o propozycje co może być na serwerze aby on się nie nudził?!"

To masz ten pomysł czy go nie masz?

W pierwszym zdaniu piszesz, że masz pomysł na serwer a w 3 zdaniu. co zrobić na serwerze.

Opublikowano

Nie Zrobisz już starego Hardcora ale jeśli chcesz Zrobić możesz spróbować więc tak podam ci to co powino być obowiązkowo na hardcore:

-Drop ze Stone nie zaduży

-Żadnych vip itp ewentulanie jakiś turbodrop

-Tp na losowe Kordy

-Jakieś fajne skrzynki co może z nich coś dropnąć ale trudno je zdobyć

-Jakiś banik za śmierć

-Potki On 

-nie polecam Wersji 1.8 na Hardcore 

-Jakiś system wymian żeby oszust nie było

-Jakiś system jedzonka na Spawnie

-Nie ma co przesadzać ze spawnem najlepiej żeby był prosty 

-Jakiś Fajny System gildi z podbijaniem

Ja pisze to ogółem to co wiem o hardcore jak grałem.

Opublikowano

@jackobPL1 wielu ludziom się juz znudziły serwery HC. Polecam ci zrobic Sky-Block otoz jest ich mało i wiele ludzi by chciało sobie pograc na takim ogarnięym serwerze na ktorym są nie za duze wyspy , brak dropu ze stone , jakas arenka pvp , częste eventy i konkursy itd...  Ale to twoj wybor. Ja się nie wtrącam ;) .

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

Vip,Svip,TurboDrop,TurboExp-Większość tego nie chce!

Drop bardzoo mały!

Żadnych skrzynek według mnie psują grę!

Banik na 3 dni to standart na dobrych hardcorach

Lepiej potki

Wersja 1.5.2

Spawn ładny gracze też biorą to pod uwagę!

Gildie-Najlepiej coś nowego!

Ale potwierdzam że serwery hardcor już się nudzą.

Opublikowano

Vip,Svip,TurboDrop,TurboExp-Większość tego nie chce!

Drop bardzoo mały!

Żadnych skrzynek według mnie psują grę!

Banik na 3 dni to standart na dobrych hardcorach

Lepiej potki

Wersja 1.5.2

Spawn ładny gracze też biorą to pod uwagę!

Gildie-Najlepiej coś nowego!

Ale potwierdzam że serwery hardcor już się nudzą.

Wersja 1.5.2 człowieku podaj mi 1 dobrego hardcora na ta wersje nudzą się ? Nieee jeżeli zrobi Dobry Serwer i będzie dużo osób grało to Gwarantuje mu że jak puście to w obieg to gracze będą i nie wciskajcie mu dupereli zbędnych.

Opublikowano

Wersja 1.5.2 człowieku podaj mi 1 dobrego hardcora na ta wersje nudzą się ? Nieee jeżeli zrobi Dobry Serwer i będzie dużo osób grało to Gwarantuje mu że jak puście to w obieg to gracze będą i nie wciskajcie mu dupereli zbędnych.

Mchc bylo

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Mchc było i tam 2 tygodnie grali ludzie i dopiero po 2 tygodniach przestawali wersja 1.7 = ludzie przestają grać po tygodniu nawet z potkami ;).

Zauważ też że mchc ma chyba najwięcej graczy jeśli chodzi o polskie hardcory :).

Więc skoro ludzie tam przestawali grać po tygodniu na 1.7 to na innych serwerach po tygodniu będzie max 20 graczy :).

Na ten moment nawet dobra reklama nie pomoże i tak się znudzi nie ważne co dodasz :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...