Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfinityMU - Szukam Hack DMG, żeby nie wywalał Game Guard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Gram w InfinityMu 100x juz jakis czas, lubie pvp na BM lecz nieszlo mi troche i sciagnelem auto pota, hack ten dziala i oczywiscie poprawila sie przezywalnosc lecz problem jest z moimi przeciwnikami. Pierwsze starcie przeciwnik ginie i pisze "wait a sec" lub "w8" wiec czekam, gdzy juz wraca jest niczym Niesamowity HULK. Jest tak z wiekszoscia graczy, wydaje mi sie ze cos sobie odpalaja lecz nie mam pojecia co. Pierwsze sarcie trwa kilka ładnych chwil i w koncu on zginie ale juz nastepne gdy cos odpali to twra kilka sekund i ja gine nawet nie od combo lecz od zwyklego skilla i tak juz przez caly czas. To jakis hack na DMG? Jeśli tak to jaki i jak go uzyc?

Ogolnie szukam czegos w tym stylu co by dzialalo, zeby nie wywalal Game Guard z Gry. Cos na wiekszy DMG a nawet wiecej DEF czy SPD.

Druga sprawa. Jest to serwer gdzie max reset to 60 a za kazdy rr BM dostaje 1000 pkt do rozdania, w rozrachunku ogolnym 60k + 2k za punkty z wbitych lvl czyli mamy 62k. Jak najlepiej rozdac te punkty aby najlepiej walczyc BMem w PvP. Moze to wlasnie wina moich statystyk. Moje staty str 17k, agi 12,5k, vit 17,5k, ene 15k. Mam tam cale eq

FO + wbita JOH opt. Moze jakis sposob na combo? 

Prosze bardzo o pomoc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...