Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to będzie dobre?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem w trakcie tworzenia serwera, ale nie kolejnego gówna, tylko na prawdę dobrego serwera.

Jedna z frakcji, (do której gracz będzie dołączał), a mianowicie Buntownicy mają swoje miasto.

Czy takie rozwiązanie (takie miasto) będzie dobre, czy coś zmienić? Screeny niżej, pewnie wiecie z jakiej to gry, co? :)

rs1yGXJ.png

9MsZ1M4.png

rlHSKue.png

Do moderatora:

Nie usuwaj tego tematu bo to jest pytanie, a nie żadna zapowiedź.

Opublikowano

a jaki to typ serwera ?

Jest to mój typ serwera.

Będą trzy frakcje, trzeba będzie niszczyć graczy z przeciwnych ugrupowań. Ale o tym w zapowiedzi za niedługo.

Jedna z frakcji będzie dysponowała lepszą walką mieczami, kolejna będzie walczyła magią, a jeszcze kolejna.... zobaczycie w zapowiedzi. Jako iż to nie jest zapowiedź, nie mogę jak narazie odpowiadać na takowe pytania.

Opublikowano

@MrPatrikson nie chce cie zniechecac, ale jezeli chcesz, aby ktokolwiek gral na twoim serwerze musisz wymyslic cos nowego i CIEKAWEGO, a to co napisales wyzej to tylko troche zmieniony castle mod, frakcje. Nikit nie bedzie tutaj gral dluzej niz 1/2 dni.

Opublikowano

Uuu serwer na podstawie gothica? Brzmi świetnie, co do twojego pytania to bardzo ładnie ten stary obóz wygląda, tylko go trochę oświetl bo w nocy nic nie można będzie zobaczyć.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@MrPatrikson nie chce cie zniechecac, ale jezeli chcesz, aby ktokolwiek gral na twoim serwerze musisz wymyslic cos nowego i CIEKAWEGO, a to co napisales wyzej to tylko troche zmieniony castle mod, frakcje. Nikit nie bedzie tutaj gral dluzej niz 1/2 dni.

Tylko że ja nic jak na razie o serwerze nie napisałem, więc jak możesz oceniać co na nim będzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...