Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka 75cm szerokości?

ωιncнєѕтєr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, jak sobie wytniesz z większej na zadany wymiar. W Polsce duże tylko na zamówienia i to rzadko można spotkać nawet w sklepie.

w wyższej cenie szukaj sobie po sklepach coś dla graczy albo jeszcze lepsze dla grafików Corepad, Sharkoon ( 120x 80 cm ) , Steelseries i Razer. 

Ostatnio na allegro widziałam Sharkoon Fireground za 80 zł 85 x 34 cm, poszukaj w ofertach

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ja podałem tylko orientacyjną cenę, najtańsza z tych co mam kosztuje £35 , droższe mam od £50 do £100. 

p.s. co tu porównywać jest dość tania jak na Anglię wystarczy 5-6 h pracy i masz podkładkę. 

Opublikowano

To dużo ?    Policz sobie rozmiar zwykłej podkładki dla graczy średnio 30x30 cm  i jej cenę powiedzmy tania 30 zł  ( drogie są po 40 zł i więcej ) masz  8 sztuk w sumie powierzchnię dużej i cena sumy tanich 240 zł ;) a dla lepszych i ciut droższych  masz już 320 zł w górę . 

Szukaj też podkładek Swift-RX  90 x 36 cm , kupisz już od 100 do 140 zł , budowa warstwowa z gumą antypoślizgową i bardzo wygodna pod ręką. Dla wszystkich rodzajów myszek łącznie z kulkowymi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...