Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OVH kiedy otrzymam serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Kupiłem serwer OVH przelewem w PKO i mam pytanie kiedy mogę otrzymać swój serwer? Pisze że instalacja trwa 120 sek. a czekam już dłużej a przelew poszedł i wszystkie dane podałem prawidłowo. Z góry dziękuje!

Opublikowano

Bo aktualnie nie mam żadnych informacji w zakładce Dedykowane to po otrzymaniu pieniędzy powinno wszystko być ok i będę miał tam dedyka tak? dodam że w pewnej części maila pisze coś takiego: "W przypadku zamówień darmowych, proszę postępować zgodnie z opisem

dostępnym w zakładce 'Darmowa realizacja zamówienia', po kliknięciu
na przycisk 'Dalej'. Aby rozpocząć realizację takiego zamówienia,

należy przepisać kod z obrazka." Ale ja nie dokonywałem darmowego zamówienia ponieważ wcześniej za nie zapłaciłem to mnie to nie dotyczy tak?

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś na polskiej stronie może być tak że czekaja na potwierdzenie danych osobowych. Musza byc zgodne z danymi konta na ovh. Podeślij im prawko badz dowod osobisty.

on ma 15 lat

#antywarn

Musisz czekać aż zaksięgują przelew oraz gdy potwierdzą dane osobowe, wtedy otrzymasz maszynę.

Opublikowano

on ma 15 lat

#antywarn

Musisz czekać aż zaksięgują przelew oraz gdy potwierdzą dane osobowe, wtedy otrzymasz maszynę.

To zmienia postać rzeczy. Nie pamietam jak w PL ale jeśli wysylales PLN przez poczte to chyba też tam widnieja Twoje dane. Jeśli nie to i tak będziesz musiał czekac okolo 3/4 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...