Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa serwerownia

zwarjowany98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4253064.png

Od kilku dni planuje założenie serwerowni.Niestety sam tego nie zrobię i potrzebuje 2-3 osób w zależności od tego ilu będzie chętnych.

4253060.png

W tym roku kończę gimnazjum,więc mam 16 lat.Później idę do technikum informatycznego,ponieważ bardzo interesuję się programowaniem i staram się pisać różne pluginy oraz skrypty.Mam wprawę do robienia serwerów minecraft (miałem kilka,niestety na dawno temu ,więc nie było tam jakiś wybitnych ,pluginów,skryptów itd.)Teraz mam znów ochotę i czas na stworzenie takiego serwera,że ten kto na niego wejdzie opadnie mu szczęka.Do tego potrzebuję zgranej ekipy,a wiem,że są tu zdolne i utalentowane osoby.

4253070.png

Serwerownia ma być skupiskiem bardzo dopracowanych,oryginalnych i przede wszystkim ciekawych serwerów.Oczywiście możesz powiedzieć,że jestem głupi myśląc,że wszystko zrobi się tak szybko.Otóż wiem,że na wszystko potrzeba czasu.Moje plany nie są takie,aby stworzyć wszystkie typy serwerów na raz,tak się nie da.Na początek myślę o stworzeniu 2,3 a może 4 serwerów np.

1.Survival+Frakcje
2.Mini Gry
3.RPG
4 .... itd.

4253076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...