Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dosc wielki i ambitny projekt - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pani informatyk zglosila mnie do konkursu, gdzie musze zaprojektowac i napisac gre, aplikacje, strone etc. Jesli to ma byc ­zabawa na cala polske to moim celem bedzie zrobienie czegos wyjatkowego, mega fajnego i ciekawego. Glownie zastanawialem sie nad tworzeniem www i jakiejs aplikacji z naciskiem jednak na strone, gdyz te jezyki znam lepiej. Chodzi mi o idee kodu, jak to ma wygladac, o czym, tematyka. Znajomy obral sobie za cel stworzenie strony kina. Zamawianie biletow online, system rejestracji, uzytkownikow, podglad zajetych miejsc etc. jednak mysle, ze ten pomysl jest zbyt prosty, banalny.

Regulamin konkursu i informacje mozna sprawdzic tutaj: http://informatyka.am.szczecin.pl/ipit/regulamin

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

To może zrób coś na zasadzie FB, ale z mniejszym rozmachem. Możesz sprawdzić jakieś aktualizowane informacje, ale głównie będzie chodziło o to, że przez ten "Twój FB" możesz uruchomić jakąś ciekawą aplikację/ grę?

Opublikowano

To może zrób coś na zasadzie FB, ale z mniejszym rozmachem. Możesz sprawdzić jakieś aktualizowane informacje, ale głównie będzie chodziło o to, że przez ten "Twój FB" możesz uruchomić jakąś ciekawą aplikację/ grę?

Portal spolecznosciowy z zakladka gier i roznych bajerow? Dosc ciekawy pomysl. Duzo wiedzy i umiejetnosci przy tym sie zdobedzie. Mozliwosc edycji swojego profilu, czaty, grupy, dyskusje. Nawet mam ksiazke, w ktorej ucza o czyms podobnym, po ponownym przeczytaniu mysle, ze nie bedzie z tym problemu  B)

­

Opublikowano

A może coś w rodzaju YT połączonego z FB? Niedość, że masz profil itp to możesz wrzucać filmy. Używałbym. ;)

Opublikowano

Jak nagroda jest warta mniej niż <15k to nawet palcem nie kiwnij, chyba, że nie orientujesz się ile pracy potrzeba na taki projekt.

//

w miarę łatwe i "na czasie" są teraz endless runnery na andka, dzieciaki w to na potęgę grają - mógłbyś napisać, bardzo dużo pracy z tym nie ma.

//edit

Aj w dupie tam, zabierasz się za "wielki i ambitny" projekt będąc początkującym? No cóż, powodzenia. Może na początek zacznij od czegoś łatwego - napisz jakiegoś klona kwejka, czy coś.

#edit2

dobra, c*****y troll ale się złapałem - 4/10

Opublikowano

Kompletnie poczatkujacy nie jestem, to i owo juz pisalem, ale to nie o tym temat. Geeki beda pisac cos lepszego niz zwykla gierka na androida, pls.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...