Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry ?

Sofiak LeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli czujesz takową potrzebę by sobie pograć w Lola, że podobała Ci się ta gra, to graj :)

Przerwy od gier pewnych dobrze robią, później zawsze się miło wraca :) Ja bym na Twoim miejscu wróciła.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Sam musisz zdecydować, czy ta gra sprawia Ci przyjemność i masz ochotę w nią grac. Według mnie gra się lepiej niż kiedyś, ale tankowata meta troszkę jest nudna.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Chciałbym wrócić, ale boję się co będzie z moimi nietypowymi pickami typu leesin na midzie lub kalista na topie (tak grałem nią gdy wyszła ;_:).

Opublikowano

Powiem Ci, ze i teraz czasem widuje takie dziwne picki, także nie ma co się bać. Spróbuj, zobacz, może spróbuj też wybrać 'normalne' picki (że tak to ujmę) i pograj nimi też.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Chciałbym wrócić, ale boję się co będzie z moimi nietypowymi pickami typu leesin na midzie lub kalista na topie (tak grałem nią gdy wyszła ;_ :).

A czemu nie? Wg. mnie picki które wymieniłeś są dobre na owe linie i mają jakiś tam potencjał. Ważne czy czujesz się pewien swojego wyboru, a co do gry to moim zdaniem warto zwłaszcza jak grasz z jakąś stałą ekipą.

Opublikowano

Lee sin mid? Mozesz sobie picknac jezeli siedzisz w brazie. Ta kalista to dobry pomysl ale Lee w tanky mecie nie da sobie rady. Czy sie oplaca wrocic? Sam zdecyduj.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Lee sin mid? Mozesz sobie picknac jezeli siedzisz w brazie. Ta kalista to dobry pomysl ale Lee w tanky mecie nie da sobie rady. Czy sie oplaca wrocic? Sam zdecyduj.

Kopniak leesina nie raz może odwrócić losy gry, rzecz jasna trzeba umieć nic dobrze celować. Ma dobry ROAm na inne linie i mocne early więc o co chodzi?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLogistic. jest meta na tankow... powiedz mi co da lee sinowi early game jak juz w mid beda lataly postacie po 3-4k hp i co wtedy mnich moze zrobic? Wykopie sobie maokaia?

No właśnie chodzi o to aby jak najbardziej zaorać early..

@topic jak nie przeszkadza Ci community to wróć:)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLogistic. jest meta na tankow... powiedz mi co da lee sinowi early game jak juz w mid beda lataly postacie po 3-4k hp i co wtedy mnich moze zrobic? Wykopie sobie maokaia?

Adc i apc nie posiada po 3/4k hp :)

Opublikowano

Ja chcę wiedzieć jak z community teraz :v

Nic ciekawego, trolle, flame, feederka i pajacerka w co drugim meczu (przynajmniej w diamencie). Wygrana oznacza trolla w enemy, a przegrana trolla w Twoim teamie. Jeśli nie masz ochoty się użerać z takimi ludźmi to będziesz miał ciężko :P

Opublikowano

Nie warto, żałosne zmiany rito gems, pousuwane stare dobre itemy, do tego community. Jak chcesz pograć 4fun to pograj na skryptach.

Wszystko ma swoje plusy i minusy, a gra na skryptach też. Jedni mają farta i grają non stop bez banów, zaś drugi dostanie za pierwszym włączeniem i potem musi płacić za konto z allegro. Bez sensu.

Opublikowano

Ja powiem szczerze zauwazylem zmiane na dobre co do community. Mialem 3 miesieczna przerwe i teraz w platynie sie gra naprawde przyjemnie. Nawet jak przeciwnicy hard przegrywaja to sobie z nami zartuja na /all itp, juz nie ma tak ze ta druzyna ktora przegrywa wypisuje report xxxxxx chociaz czasem sie zdarza, mialem ostatnio 70 minutowa gre wygralismy ledwo ledwo i wszyscy przeciwnicy pisali zeby zreportowac ich junglera bo zle zesmitowal barona (zyczyli mu smierci matki itp). Nie wiem czy ta zmiana naprawde nastapila czy po prostu zmiana godzin grania mi to dala. Gram teraz w godzinach porannych (9-13) i czasem wieczorami (21-23)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...