Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer dla graczy za 3800 zł

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamierzam kupić w końcu nowy komputer(obecny ma 6 LAT) . Chciałbym aby karta graficzna to był gtx 970, a procesor i6 4690 k aby dało się go podkręcić. Procesor możecie mi podać inny jeśli jest lepszy w podobnej cenie. Nie wiem tylko jakie wybrać inne podzespoły komputera. Prosiłbym o pomoc. Najlepiej jak cen będzie wynosiła ok 3800 zł, może być trochę więcej ale w tej cenie nie biorę pod uwagę monitora ani windowsa. Wiem, że jest dużo takich wątków, ale nie mogę znaleźć żadnego , w którym jest jakiś rozsądny kompromis. Każdy pisze co chce. Mam nadzieję , że uda nam się tu ustalić coś konkretnego. Komputer kupuje za miesiąc. Nie wiem tylko jeszcze jaką wersję gtx 970 wezmę. Zastanawiam się między evgą a gigabayt g1 gaming. I ostatnie pytanie czy ten dysk ssd jest aż tak ważny. I ile gb należy zakupić taki dysk. Najlepiej jak będziecie podawać koszyki ze sklepami np morele. Komputer oczywiście chciałbym mieć już poskładany.

Opublikowano

Skoro kupujesz komputer za miesiąc to przyjdź góra tydzień przed kupnem. W pierwszej połowie czerwca mają być zarówno nowe Radeony jak i Nvidie plus nowe procesory Intela, także do czasu Twojego zakupu może się wiele zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...