Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FunnyGuilds - problem z instalacją.

spection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z FunnyGuilds mam serwer na bukkicie nie z hostingu i jak wgrywam fuunnyguilds i patrze pluginy pod /pl to tam nie ma tego funnyguilds z plugins sie nie usunelo ani sie nie stworzyl nowy folder pomozecie  ss'y

post-1348052-0-93830000-1432212279_thumb.jpg

post-1348052-0-73672600-1432212280.jpg

LOL ZAPRASZAM NA MOJ KANAL youtube.com/user/warmi158 CHETNIE ZROBIE REKLAME TWOJEGO SERWERA MINECRAFT!

Opublikowano

Wersja pluginu Najnowsza wersja mc 1.7.2  wpisywalem /reload

LOL ZAPRASZAM NA MOJ KANAL youtube.com/user/warmi158 CHETNIE ZROBIE REKLAME TWOJEGO SERWERA MINECRAFT!

Opublikowano

@zychu151 wgralem i nic

z kad te logi wziac?

Wyłącz serwer, włącz go, wejdź w folder "logs", wejdź na strone pastebin.com otwórz plik "lasteslog" (chyba tak sie nazywa), skopiuj jego zawartość, i na pastebin kliknij "new paste" i wklej to
Opublikowano

Plugin Vault wgraj kompatybilny z wersją serwera, masz jeszcze jeden bład 

[15:17:30] [Server thread/ERROR]:  * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! *

[15:17:30] [Server thread/ERROR]: §4* ! * Wersja Bukkita nie jest rekomendowana dla Essentials.

[15:17:30] [Server thread/ERROR]: * ! * Potrzebujesz najnowszego 2922 CraftBukkit-a, pobierz go z http://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/

[15:17:30] [Server thread/ERROR]:  * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! * ! *

[15:21:02] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\FunnyGuilds.jar' in folder 'plugins'

Pobierz jeszcze raz plugin FunnyGuilds i wgraj !

Rada na przyszłość, restartuj lepiej serwer, nie rób reload'ów :)

Opublikowano

@TheMajster Z kąd wziac najnowszego bo z bukkit nie dziala, dalem juz vault na 1.7.2 i od nowa wgralem funny guilds

Opublikowano

mam zainstalowny juz craftbukkit nowy  i nic i teraz szukam funnyguilds starszej wersij

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wie ktoś jak to ogarnąć ?  22528118715452683182.png

Wydaje mi się, że jest to wina pliku konfiguracyjnego. Spróbuj jeszcze raz go zapisać jednak tym razem zmieniając format na kodowanie UTF-8 bez bom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...