Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokój elity

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie mam dotyczące croucha,czy można ustawiać nazwę rooma mając elitę ,,No Crouch,Sg,dual'' i czy można kickać z takiego pokoju za crouch,czy nexon to za abuse bierze?jak jest nazwa rooma no croouch itp? :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Co do interwencji Nexona to nie wiem ale kicka dostaniesz. Osobiście nie gram na takich roomach bo bez croucha już grać nie potrafię.. :D Wyzywają mnie jakieś nubki od lowków itd no ale każdy gra jak chce i lubi.

Opublikowano

Crouch spam to generalnie bug, podczas eventów (przykładowo clan championship) GM na chacie pisał by zaprzestać crouch spamowania, poza tym inne high ranki ustawiają na platku takie nazwy, plus nigdy nie widziałem reportów ani banów za to - więc nie, nie dostaniesz bana (a nawet jeśli to jest to tylko 15 dni.....)

Opublikowano

Nie , szansa , że dostaniesz bana za takie coś to 0,05%

Nie widziałeś kanałów typu : 1LT+ , NoSpec , No M32 , etc... ?

Także korzystałem z takiego 'dodatku' gdy miałem elite , najbardziej umilało to grę na zombie ;d

Tak więc bana możesz dostać ale to 1/100000000000 ;d 

Opublikowano

ja mam elite na perma za rangę,ustawiam taką nazwe i aż chce się grać :D

Czyli jak ktoś cię zabije to go kickniesz? bo ja tak to widzę i nie widzę różnicy w graniu z crouchem i bez bo jak chcesz kogoś zabić to to zrobisz :)

Opublikowano

Czyli jak ktoś cię zabije to go kickniesz? bo ja tak to widzę i nie widzę różnicy w graniu z crouchem i bez bo jak chcesz kogoś zabić to to zrobisz :)

nie wywalam odrazu i za byle co,ale jak widzę typa full speeda crouch,pisze mu że room taki i taki,a on gwałci ctrl po raz 100 to wywalam,jak jest no Sg/dual to też od razu nie wywala tylko pisze,a jak widze że dalej zabija za parę minut to wywalam,za darmo jeszcze nie zdarzyło mi się wywalić kogoś

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Sam kiedyś wywalałem za duale a teraz sam na nich gram zostało mi po otherusah^^ Pod Elitem pisze ze możesz wywalić 30 graczy na 24h ja tylko tego przestrzegam i jest ok. Akickam tylko pod nazwe pokoju np noo turet gaz, jeżeli dalej jest kickam, I nie wyobrażam sobie gry bez Elita jak dla mnie mordęga^^ Narazie mam przerwę od CA Dopiero zimą bd powrót Kolekcjonuję narazie Ekwipunek^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...