Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Kupię konto z CS:GO

Nexusetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupie konto steam z CS:GO, jakiś większych wymagań nie mam ważne żeby było bez VAC i innych tam banów, najlepiej jakby nikt tam na nim wcześniej też nie bawił się z Haxami :P

Oferuje PSC 20zl

MEGUSTA

Opublikowano

Prawilny silver I ;)

Pisz PW jak coś.­

/bądź klucz aktywacyjny.. (wciąż czekam na zaakceptowanie tematu z moimi kluczami...) za 30zł PSC.

784091427630431250239.png

Opublikowano

Mam konto 80 pare wygranych ranga szeryf za 40 zł ponad 180 rozegranych godzin, czyste :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chodziło mi o to że chcę wymienić mój klucz do gry CS:GO za 2 klucze do skrzynek. 

Jak ci dam PSC za 20zł to przecież sam sobie kupisz te klucze, jeden klucz to jakieś 9-10zł.

MEGUSTA

Opublikowano

Za 20 zl to ci nikt nie sprzeda CS'a bo nikomu sie to nie oplaca.

za 50zl PSC (czyli cena rynkowa CS:GO) w mojej ofercie dostaniesz jeszcze Far Cry 4 na tym samym koncie.

Opublikowano

Na allegro, gdzie mam zabezpieczenie ze raczej nikt mnie nie okradnie, klucz kosztuje 32zł.
Tu jest giełda i nie kupuje klucza tylko konto więc cena za te cs:go trochę w dół idzie :)

MEGUSTA

Opublikowano

Jak dla mnie nie masz racji bo jezeli byloby to tak proste jak mowisz, juz dawno w przeciagu ponad 3 tygodni od zalozenia tego tamatu kupilbys konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...