Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o "Permanent Boost Pack"

Smudziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Piszę w sprawie nowych przedmiotów Nexon Cash. Jestem zainteresowany zakupem permanentnego famasa, i ta aktualizacja może mi to umożliwić. Jednakże nie jestem pewien co do nazwy "Famas G2 S" i "Famas G2T". Czy któś wie jakie są między nimi różnice i czy ewentualnie warto to kupić? Także czy ktoś się orientuje czy takie eventy z permanentnymi famasami zdarzają się co jakiś regularny odstęp czasu albo bardziej losowo? Z góry dziękuję za pomoc.

post-1376077-0-79078400-1432209647.jpg

Opublikowano

Cześć,

Piszę w sprawie nowych przedmiotów Nexon Cash. Jestem zainteresowany zakupem permanentnego famasa, i ta aktualizacja może mi to umożliwić. Jednakże nie jestem pewien co do nazwy "Famas G2 S" i "Famas G2T". Czy któś wie jakie są między nimi różnice i czy ewentualnie warto to kupić? Także czy ktoś się orientuje czy takie eventy z permanentnymi famasami zdarzają się co jakiś regularny odstęp czasu albo bardziej losowo? Z góry dziękuję za pomoc.

Famas G2 Silencer (z tłumikiem)

J6XOpbH.jpg

Famas G2 Tactical (z celownikiem)

OxhNSwQ.jpg

Famasy jak każde inne, dokładnie tak samo psują rozgrywkę.

Nikt nie jest w stanie powiedzieć, kiedy przypadają takowe okazje. Nie ma żadnego harmonogramu.

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto tego nawet dotykać.

Te famasy są gorsze od m4/k2 Wolne i mały dmg.

Jak chcesz perm famasa poczekaj na normalne bo na 100% pewnie jeszcze będą.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...