Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy !

zarraki666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie posiadam kod z intela , aktywowałem se world of tanks ten czołg , teraz chce aktywowac cs : go ale nie wiem jak klikam download i nic się nie dzieje pomoście !!! , jak wpisuje kod z intela w steam to pisze kod niepoprawny !.

Valve Corporation

http://counter-strike.net

Counter-Strike: Global Offensive

Description

"Counter-Strike took the gaming industry by surprise when the unlikely MOD became the most played online PC action game in the world almost immediately after its release in August 1999," said Doug Lombardi at Valve. "For the past 12 years, it has continued to be one of the most-played games in the world, headline competitive gaming tournaments and selling over 25 million units worldwide across the franchise. CS: GO promises to expand on CS' award-winning gameplay and deliver it to gamers on the PC as well as the next gen consoles and the Mac."

Special Offer Download: ($14.99 value)

Download Instructions

Note: You will navigate away from this web page to download and install this software title. Come back to this page for your PROMO CODE.

1. If you are an existing Steam user, proceed to step 3. If you are a first time Steam user, download Steam client at the Download Page.
  2. Install the Steam client on your PC.
  3. Launch the Steam client.
  4. On the top Games menu, "Activate a Product on Steam" and enter this PROMO CODE:

mam takie cos i nie wiem jak aktywować zeby można było pograć se w cs :go . pomoże ktoś ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wejdź w Steam.

W lewym dolnym rogu okna masz "Dodaj grę" -> Kliknij

Aktywuj produkt na steam i wpisujesz kod.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Ten kod z intela ma 12 znaków a żeby aktywac grę na steam trzeba więcej pisze że jest kod nie poprawny , czyli trzeba aktywoać ten kod z intela żeby wyświetlił się kod na steam tylko jak ?? . KOD z intela jest 100% dobry bo aktywowałem czołg w World of tanks !.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...