Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Enderchest.pl co się dzieje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktoś może co się dzieje z niektórymi serwerami na enderchescie? Przedwczoraj miałem problem bo serwer niby działa niby konsola też a na serwa nie idzie wbić ( nie mówcie że to wina plików bo nawet je przeinstalowałem dla sprawdzenia ) 

Tu ss ticketa jaki do nich wysłałem : http://scr.hu/337u/ypfv4

Dziś znowu mam ten sam problem serwer działa a nikt nie może na niego wbić i to nie wiem nawet od której godziny bo dopiero co wstałem ;x

I teraz pytanko do was wam też się zdarza coś takiego na tym hostingu? Czy tylko ja mam takie przygody.. Mam nadzieje że to się nie skończy jak na ownserver ;/

2579314424273501027542.png

Opublikowano

No to kappa a zamierzają to jakoś wynagrodzić? Bo nie powiem jestem w dupe przez to :D

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Dostałem takie info dotyczące serwerów enderchest:

Szanowny Kliencie,

W ostatnich dniach administratorzy enderchest.pl przeprowadzali i nadal przeprowadzają(na niektórych maszynach) poważne prace powiązane z unowocześnieniem naszej infrastruktury. Efektem negatywnym tych prac jest czasowa niedostępność serwerów gier, za co gorąco przepraszamy. Niestety przerw w dostępie do usługi przy tak poważnych pracach nie mogliśmy uniknąć.

Bardzo prosimy o wyrozumiałość w tej sprawie. Nasi administratorzy ciężko pracują aby jakość świadczonych przez nas usług była jak najlepsza, kierują się tylko dobrem Klienta.

Prace są już w ostatniej fazie. Do kilku dni częste przerwy techniczne znikną z enderchest. Planujemy też promocję dla naszych stałych klientów, polegająca na obniżeniu ceny przedłużenia serwera, więcej informacji już niebawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...