Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena CS:GO

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fabrykakluczy 34 zlote chyba psc i masz klucz.Na steam jak kupisz cd keya nie bedziesz mial :) czyli jak ktos ci zapierdoli steama to jestes w dupie

Kupując na steam, otrzymujesz ich potwierdzenie zakupu na maila, więc sprawa kontaktu z supportem nie jest problemem.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Tak jak mówią poprzednicy. Będzie to około 42-43 złotych.

Ale wstrzymaj się. Na początku czerwca ma być promocja. 

313561454060320945952.gif
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sory za odkop, ale mam jeszcze pytanko. Dostałem bonusowy kod PIN i teraz pytanie do was - skoro jest przecena na 5/6 euro to wystarczy mi PSC 20 + kod bonusowy 20, aby zakupić CS:GO? Pytam, bo wcześniej ktoś coś wspominał o podatku.

@Evaneth

Opublikowano

Sory za odkop, ale mam jeszcze pytanko. Dostałem bonusowy kod PIN i teraz pytanie do was - skoro jest przecena na 5/6 euro to wystarczy mi PSC 20 + kod bonusowy 20, aby zakupić CS:GO? Pytam, bo wcześniej ktoś coś wspominał o podatku.

@Evaneth

Teraz powinno starczyc bo promocja chyba jest

Opublikowano

Nie starczy.

@Evaneth

Jak jest promocja to 40zł starczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...