Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka 8 tieru

MrCat313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad zakupem czołgu Premium do ósmego tieru (tak wiem nie ma wyższych premiumów). Zastanawiałem się nad SU-100y, Lowe, T34. Chętnie wysłucham waszych propozycji i opinii na temat czołgów Premium które byście mi polecili.

YWs0T7n.png

Opublikowano

Su-100y to całkowita porażka. Mam ten czołg, ale go nienawidzę. Duży, wolny, papierowy, view range też szału nie robi, słabe camo, mm do VIII tieru.

Lowe też nie jest zbyt dobrym czołgiem, wszystko wchodzi w wieżę, często się podpala.

T34 według mnie jest to bardzo dobry czołg, gra mi się nim dobrze, jednak jest bardzo wymagający, patrząc na twój WN8 nie polecam go dla ciebie, bo nie wykorzystasz jego potencjału.

Myślę, że dla ciebie najlepszym wyborem byłby IS-6, czołg bardzo przyjemny dla nowych graczy, nawet bez wybitnych umiejętności czołgisty potrafi wiele zdziałać, wybacza błędy.

Jeżeli wolisz medy to spójrz też na t-54 mod. 1.

Opublikowano

Szczerze? Polecam ci AMX CDC, dobrze zarabia, przyjemnie się nim gra, zarabia, jest mobilny, ma dobre działo. Niestety jest papierkiem, czasami pada ammo, no i losowanie do Xt. Ale kup go, bo naprawdę warty jest swojej ceny.

graphic.png

Opublikowano

Dla ciebie nie polecam AMXa ani FCMa. Mając ~1400 WN8 nie do końca ogarniam FCMa, a AMX jest jeszcze trudniejszy i bardziej zachowawczy.

Ja jestem "pomidorem", a zaraz będę miał 2. odznakę na CDC. Wymaga on specyficznego stylu gry, ale da się go nauczyć, podobnie jak w przypadku is-6, tylko w tym medzie to inna bajka. Przez pierwsze 20-50 bitew będzie trzeba go wyczuć, potem tylko lepiej. 

Nie zauważyłem statystyk kolegi. Bierz is-6, najlepiej dla osoby o Twoich umiejętnościach.

Opublikowano

Pisałam to wiele razy, więc napiszę jeszcze raz.

Według mnie godnym poleceniem będzie IS-6, a czemu ?

+ Rating tylko do IX, a i tak bardzo często rzuca go na Topkę.
+ Magiczny pancerz, odbija bardzo sporo.
-/+ Działo, penetracja czasami nie powala i celność (Radzieckie działo..), ale sama nie narzekam :).
+ Mobilność całkiem niezła jak na HT.

Rozegrałam nim dość sporo bitew i mogę z czystym sumieniem ci go polecić. :)

Krótkie opinie :
T34 - Pancerz tylko na wierzy. Oczywiście dobre działo, ale to mu wiele nie daje, po za tym ma wielki jak kibel właz na wieży.
Lowe - Krowa :)
FCM - Nie wypowiem się jak i na inne resztę czołgów.

Opublikowano

Pisałam to wiele razy, więc napiszę jeszcze raz.

Według mnie godnym poleceniem będzie IS-6, a czemu ?

+ Rating tylko do IX, a i tak bardzo często rzuca go na Topkę.

+ Magiczny pancerz, odbija bardzo sporo.

-/+ Działo, penetracja czasami nie powala i celność (Radzieckie działo..), ale sama nie narzekam :).

+ Mobilność całkiem niezła jak na HT.

Rozegrałam nim dość sporo bitew i mogę z czystym sumieniem ci go polecić. :)

Krótkie opinie :

T34 - Pancerz tylko na wierzy. Oczywiście dobre działo, ale to mu wiele nie daje, po za tym ma wielki jak kibel właz na wieży.

Lowe - Krowa :)

FCM - Nie wypowiem się jak i na inne resztę czołgów.

Jedynie co T34 w tym dziale ma to penetracje, bo ładuje 6 lat, skupia 6 lat, a w dodatku lubi walić kalafiory. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...