Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam 

mam problem otóż problem polega na tym że pluginy blockparty i blockhunt oraz creativegates i mcore są nie kompatybilne z wersją gry a raczej silnika

mam tyle pluginów na serwerze że serwer jedynie może działać na Spigot 1.7 - 1.8 jeżeli bym zmienił wersje to by bardzo dużo pluginów nie działalo 

a takto kilka nie działa więc proszę - jak to naprawić ?

może jakiś twórca pluginów do minecraft na forum zgra te pluginy i wgra tam ten silinik albo jakoś edytuje żeby te pluginy działały na tej wersji

------------------------------------------

używam hostingu enderchest 

Opublikowano
ciekawe - ktoś chyba mi edytował tytuł tematu a no nic , a jeszcze chce dodać że mi nie działa tez plugin DisguiseCraft.jar

a tu proszę logi i oraz mówię że zmieniałem dużo razy wersje serwera na różne wersje i zostawiłem sobie spigot 1.7-1.8 bo jest najkorzystniejszy oraz dam tutaj kilka logów:

logi:

http://www.mediafire.com/download/9jv2zrs5op53yji/logi.txt

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/58457c44a737b408d52a76c3703f0aeac629c2a146243ee75e4a3ef60b270776/analysis/1432165169/

sorka że logów tutaj nie dałem tylko musiałem w pliku tekstowym ale tych logów było tyle że szok że jak wklejałem tutaj to się przeglądarka zacinała było tam chyba z 50 tys linijek bo kilka logów z kilku dni oraz polecam kliknąć "View" wtedy bez pobierania zobaczysz text

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...