Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO Problem z crash'ami

blackops73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z cs:go. Problem polega na tym, że w trakcie mixu wywaliło mnie i mojego znajomego, a dokładniej cała gra crasha złapała i jedynym wyjściem było zakończenie procesu. Po uruchomieniu cs'a nie było opcji dołącz do mixu, nie dostaliśmy bana, a gdy mecz się skończył wynik i tak został zapisany. Gdy zagraliśmy następnego, to znów nas obu wywaliło z mixu i w dodatku jeszcze jednego znajomego... Czy ktoś spotkał się z czymś takim już albo zna rozwiązanie problemu?

Opublikowano

Jesteście na jednym łączu internetowym?

Jeżeli nie mogłeś dołączyć do gry, a z Twojej strony wszystko było ok to był jakiś problem od Valve.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Nie jestesmy na jednym laczu, mieszkamy dosc daleko od siebie, a nam po prostu gra sie zawiesila, stale buczalo w sluchawkach ostatni wystrzal i musielismy zakonczyc proces, po utuchomieniu cs go nie mielismy opcji dolacz albo wyjdz z meczu... w trakcie mixu moglismy grac innego mixa. Dodam jeszcze, ze w obu przypadkach przeciwnicy dostawali niemilosierny wpiernicz. Dla mnie to jest kpina, ze takie rzeczy maja miejsce, bo jak to jest jakis nowy hack, to nie widze sensu grac mixow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...