Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z podmiankami w GTA SA.

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie dwa pytania odnośnie podmianek, w sumie pierwsze to bardziej problem.

1.Pojechałem do kuzyna wgrać mu kilka podmianek do GTA SA ( sam chciał mieć ,,prawdziwe wozy" ). On ma piracką wersję i posiadał na niej od razu dosłownie kilka podmianek aut , może 3/4.

Więc zaczęliśmy instalować podmianki przez program ModInstaller. Wszystko szło ok lecz po kilku autach ( zainstalowaliśmy ich około 10 ) gra przestała chodzić, wywalała do pulpitu w połowie ładowania.     Jak mówiłem wcześniej  od razu miał kilka aut podmienionych , jednym z nich była BlistaCompact. Z racji że podmianka była brzydka , chcieliśmy ją zmienić i podmieniliśmy ją w tym ModInstallerze na inną. Czy to może być problemem z odpaleniem gry ?           ( próbowaliśmy usunąć każdą podmiankę lecz to nie pomagało , dodam że żadnych modów w grze nie było , same podmianki aut )

2. Czy da się zainstalować mody/podmianki aut tak by nie działały one w MTA ( multi theft auto ). Gdy zainstaluje jakąś podmianke to ona nie współgra z serverami więc , czy da się zainstalować je tak aby były tylko w Singlu ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...