Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić by docelowym miejscem instalacji była karta pamięci? Tele: gt-s5839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej! Po 2 latach niekorzystania z telefonu(Tak na serio xD) Dostałem wczoraj nowy telefon ... Wszystko ok cycuś glancuś pisdeczka ale sam telefon ma jakieś 400 MB miejsca a to bardzo malutko ;c Instalując wersję FB na androida już spotkałem się z problemem braku pamięci... Karte pamięci mam z 4g czy jakoś tak ... Co zrobić i co zainstalować na czym gdzie co i jak aby aplikacje domyślnie zaczęły instalować się na karte pamięci? W opcjach telefonu nie ma opcji zmiany miejsca docelowego instalowanych aplikacji ;-;

Jeżeli masz już czas i chcesz mi pomóc to prosze Cie abyś napisał to jak do dziecka pokolei małymi kroczkami.... Co gdzie jak ;x Nie myśl, że się domyśle gdyż się nie domyśle ;x 

YAY

Opublikowano

Masz roota?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Masz roota?

Nie nie mam, a mam mieć? Jeżeli tak to co gdzie i jak i co robi ten program i co ja mam w nim zrobić?;p Zainstalować go bezpośrednio na karcie pamięci przez USB do kompa? 

YAY

Opublikowano

Root to jakby uprawnienia administratora na telefonie, domyślnie ich nie masz. Dzięki nim możesz przenosić aplikacje i ich dane na kartę SD, bez roota czasami udaje się tylko sam plik .apk.

Opublikowano

Okej czyli wystarczy, że zainstaluje go przez kompa i odpale na komórce i dalej ...? + Podczas gmyrania przy tym telefon mi się nwm nie zresetuje w sensie wszystko mi się nie usunie?;o

YAY

Opublikowano

Okej czyli wystarczy, że zainstaluje go przez kompa i odpale na komórce i dalej ...? + Podczas gmyrania przy tym telefon mi się nwm nie zresetuje w sensie wszystko mi się nie usunie?;o

Nic ci się nie usunie spróbuj Android Kingo Root

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Jak możecie to dajcie link do tego *roota* z zaufanej strony ;-; Byłbym wdzięczny

YAY

Opublikowano

Na XDA Developers masz najlepsze sposoby.

Opublikowano

Znalazłem na YT polecane do Androida 2.3.6 I takowego mam 

2:50 nic takiego mi się nie włącza, gdy chce sam włączyć to coś na telefonie pisze mi  * Żadna aplikacja nie może przeprowadzić tej akcji.* I co teraz mam zrobic? Jak mój telefon nie widzi tego? :/ 

YAY

Opublikowano

Znalazłem na YT polecane do Androida 2.3.6 I takowego mam

2:50 nic takiego mi się nie włącza, gdy chce sam włączyć to coś na telefonie pisze mi * Żadna aplikacja nie może przeprowadzić tej akcji.* I co teraz mam zrobic? Jak mój telefon nie widzi tego? :/
Musisz znaleźć metodę dla Twojego telefonu, dzisiaj spróbuję Ci poszukać. A to co Ci się nie włącza nazywa się recovery.

Opublikowano

Musisz znaleźć metodę dla Twojego telefonu, dzisiaj spróbuję Ci poszukać. A to co Ci się nie włącza nazywa się recovery.

Byłbym Ci bardzo wdzięczny ;-; Nwm czemu akurat do tego telefonu *instrukcje roota*? Na yt sa w jakiśch innych językach A nie w angielskim ;c

YAY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref... Nic nie znalazłem co do mojego telefonu w języku angielskim ;-;

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...