Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Librus E-dziennik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , proszę pomóżcie mi z jedną rzeczą . A rzecz jest następująca : Mam zagrożenie z polskiego i teraz pytanie jak usunąć ta 1 na stałe ? Bo wiem że da się usunąć ale jak się odświeży to wraca . A ja chce to usunąć trwale albo zmienić ta ocene na np 4 na stałe . Proszę pomóżcie mi !!!!! :mellow:

Opublikowano

Według mnie też się nie da. Osobiście nigdy nie miałam elektrycznego dziennika, ale z tego co mi się wydaje to sam tego nie zmienisz, musiałbyś mieć dostęp do tego z poziomu nauczyciela.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@TroLLu

Przecież jak odświeży to ocena znów się zmieni...

Co do tematu:

Nie da się, oceny są po stronie serwera, musiałbyś mieć do niego dostęp, lub ewentualnie do konta nauczyciela.

A nie da się jakimś programem tego przerobić coś a'la cheat engine albo coś?

Opublikowano

Możesz zablokować librusa na kompie i powiedzieć, że nie działa :D

C:\Windows\System32\drivers\etc

edytuj plik hosts dopisując na końcu

127.0.0.1     dziennik.librus.pl

127.0.0.1     www.dziennik.librus.pl

Opublikowano

­Nie możesz zmienić oceny, co najwyżej możesz ją poprawić u nauczyciela.

W przypadku gdybyś zmienił tą ocenę musiałbyś się włamać do serwerów, a za to mógłbyś wylecieć ze szkoły.

Opublikowano

Na Firefox jest dodatek "RIP (Remove It Permanently)". W teorii usuwa on pewne rzeczy w Twojej przeglądarce, by później ich nie ładować. Jednak rzecz jasna zadziała to tylko na Twoim komputerze, przy tym dodatku. No i nie testowałem tego jeszcze.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Mam elektroniczny dziennik. Nie możesz sam sobie zmienić zagrożenia. Może to zrobić tylko nauczyciel prowadzący ze swojego konta. Ty jako uczeń masz dostęp tylko i wyłącznie do podglądu ocen, terminarzu i wiadomości.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Na Firefox jest dodatek "RIP (Remove It Permanently)". W teorii usuwa on pewne rzeczy w Twojej przeglądarce, by później ich nie ładować. Jednak rzecz jasna zadziała to tylko na Twoim komputerze, przy tym dodatku. No i nie testowałem tego jeszcze.

Działa ! Dzieki chłopie uratowałeś mi życie :D

Opublikowano

Nie ma za co :D nie pogardzę like'm xD

To nie troll, dodatek działa jak Adblock, tylko na własnych, ścisłych zasadach.

Jeśli temat rozwiązany, to chyba można go zamknąć :P

W6iB9H1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...