Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resztki na koncie psc

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Są jakieś strony czy coś żeby resztki euro na psc wyrzucić na cs, nwm jakieś strony do losowania czy coś bo jak wiadomo nie mogę na steama przelać 4 euro

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Da się doładować za dowolnie jaką kwote.

Łap :)

PS: Filmik nie moj.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Da się doładować za dowolnie jaką kwote.

Łap :)

PS: Filmik nie moj.

@matizal77

No pewnie :D

Nie radziłbym kombinować z tymi doładowaniami poniżej 5 euro etc. :)

to jest dozwolone ? :D

To jest nie dozwolone.

Opublikowano

Jeśli nie jest 100% legalne wole nie próbować, ale wracając do tematu jest takie coś jakieś strony? i tak btw. Da się z 3/4 euro na konto psc przelać komuś jakos?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie dozwolone?

Ciekawe ze nie raz juz tego uzylem, moi znajomi tez i jakos wszystko jest gites...

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Jeśli nie jest 100% legalne wole nie próbować, ale wracając do tematu jest takie coś jakieś strony? i tak btw. Da się z 3/4 euro na konto psc przelać komuś jakos?

Jak nie chcesz grzebać to można też normalnie na rynku wyszukujesz produkt na rynku ktory kosztuje tyle ile masz po czym wyskakuje ci dajmy na to doładuj konto za 4,52 euro i dajesz i nie musisz grzebać w ustawieniach strony.Jednak jest to wariant gdy nie masz nic na koncie steam i chyba nie można poniżej 5 euro i tak chociaż nie jestem pewien.

Opublikowano

Stronka egamingbets, na niej możesz poobstawiać mecze a jak coś wygrasz to zawsze można wpłacić na konto a potem przelać na steam.

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...