Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Core 4 w A4Tech Bloody Sniper ZL5, proszę o pomoc w ustawieniu.

kmick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, mam myszkę Bloody Sniper ZL5 i nie wiem jak ustawić no recoil w core 3. Potrafi to ktoś dokładnie wytłumaczyć?

Opublikowano

Mam odblokowane wszystkie core.

Co do core 3, wiesz jak poprawnie skonfigurować żeby strzelało headshoty z AWP i m4/ak?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ustawienie strzelania headow. Jedynie można ustawić makro które zmniejszy lub zniweluje twój odrzut.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

W myszce możesz ustawić, aby celownik myszki kierował się w dół podczas strzelania(ustawienia norecoilu), abyś strzelał same headshoty to od tego jest skill, ewentualnie aimbot którego nie polecam bo od razu się spalisz.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Na cheatach nie jadę, nie ma mowy. Chodziło mi o ten odrzut właśnie, całe zastosowanie Core 3 bo po to myszkę kupiłem dla tego bajeru. Gdzie ten norecoil jest?

Opublikowano

Na cheatach nie jadę, nie ma mowy. Chodziło mi o ten odrzut właśnie, całe zastosowanie Core 3 bo po to myszkę kupiłem dla tego bajeru. Gdzie ten norecoil jest?

No recoil to też jest cheat. Ja nie znam nikogo kto gra na no recoilu, więc nie wmawiaj nam, że dużo osób na nim gra. To, że ktoś umie kontrolować rozrzut nie oznacza, że ma no recoila

Opublikowano

Dobra, ale gość chciał aby mu pomóc lub podać linka z konfiguracją dot. no-recoila. Akurat czy to jest hax czy nie hax to odbieganie od tematu i mało kogo obchodzi. Więc nawet jakby napisał, że chce jakiegoś haxa na scouta co same banie bedzie walił to pisząc posty typu: "To hax i bana dostaniesz"  to jedynie spamujecie temat..

@kmick

Znalazłem na szybko przez telefon taki filmik na yt. W opisie jest podany niby link ale nie wchodziłem do niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...