Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wypali taki serw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam dać serwer gta. Będą tam bronie typu zwykły pistolet,machine gun,granat, nóż ,uzi. Oraz jetpack dla Vipów. Będą oczywiście zawody typu policjant czy cywil. Cywil może zostać gangsterem.Będzie można tworzyć gangi,będzie dilerów kilka w mieście,domki na sprzedaż oczywiście mapa gta sa, auta i dragi.Co myślicie?Ps Będą wanted levele i policjanci będą gonić najgroźniejszych gangsterów :)

Opublikowano

Sam pomysł nie jest zły, gorzej będzie z wykonaniem. Przede wszystkim może ci zabraknąć tekstur przedmiotów mało używanych, które podmienić można na wspomniane bronie, poza tym wątpię, abyś odbudował całą mapę z gry GTA:SA. Mnie póki co odrzucają jetpacki dla vipów.
Btw. Cywil nie jest zawodem. 

Opublikowano

Serwer może i Ci wyjdzie ale bez reklamy i $$ na reklamę nic nie zrobisz... #potwierdzone #info 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Powiem ci  , że taki serwer wypali  tylko moim zdaniem musisz

1.Zrobić Dobrą Reklamę.

2.Organizować wiele eventów czy zabaw.

3.Mieć fundusze.

4. Wszystko ogarnij i dopracuj i będzie dobrze Tyle odemnie :)

Opublikowano

Serwer GTA w MC to dobry pomysł, ale zanim ktoś zrobi dobrze dopracowany serwer tego typu, minie wiele miesięcy. Ja chętnie bym sobie pograła, ale według mnie, ten serwer co opisałeś nie wypali. Nie oszukujmy się. Z łatwością tego nie zrobisz, będziesz potrzebował kilku autorskich pluginów, za które będziesz musiał pewnie zapłacić, bo sam nie napiszesz kodu. Będziesz potrzebował też mocną maszynę, aby ona udźwignęła wszystkie Pluginy i aby nie było lagów. Jak nie jesteś bogaty, nie umiesz konfigurować dobrze pluginów, pisać pluginów, nie masz osoby, która zrobi tobie dobrą reklamę to się nie pchaj w taki tryb serwera. Na pewno poszło by na ten projekt sporo pieniędzy, aby wszystko było najlepsze.    

Opublikowano

Gta w minecrafcie no ludzie bez przesady,Czy wy wo gule graliście w jakieś GTA ?

Tego w Minecrafcie się nie da zrobić tak jak jest to w  Grzę pewnie znajda się jakieś osoby które będą grały bo nie posmakowały prawdziwego GTA.Co wy z minecrafta chcecie jakąś super extra gre zrobić ?? Jest to moje Zdanie i mam prawo je Wyrazić a ty masz prawo je krytykować.!!!

Opublikowano

Przecież to nie będzie GTA, ale upodobienie co myślę, że może wypalić bo jest coś nowego i na dodatek może coś ciekawego z tego wyjść..

Opublikowano

wypalić wypali ale zależy od wersji i ilości slotów

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...