Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tryb serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się was zapytać jaki zrobić tryb serwera Nie podawajcie trybów typu: survival+Gildie lub hardcore gdyż jest już ich masa .

Opublikowano

Proponuję Freebuild z rozbudowaną ekonomią: firmy, zawody, jakieś gangi etc. taki serwer wymagałby naprawdę doświadczonej administracji i programistów, ale mimo o graczy nie byłoby trudno. 

Jeżeli nie posiadasz odpowiedniego teamu do tworzenia tak czasochłonnego serwera, to dobrą alternatywą będzie SkyBlock, do którego również przekonuje się coraz więcej osób. 

Opublikowano

@siemaeniueniu Tego nikt nie może Ci zagwarantować :P Jeżeli będziesz miał odpowiednią reklamą, wyspy nie będą zwykłym kwadratem, a gracz będzie miał co robić oprócz rozbudowywania swojej przestrzeni (zadania, wydarzenia, turnieje), to raczej się uda. 

Opublikowano

@Rayso. okej to już wiem że skyblock ale teraz mam pytanie dodać drop z cobblestona i stone czy może tradycyjny sky block czyli sprzedawać cobla i kupywać diamenty itp?

Opublikowano

Mi osobiście spodobał się system, który widziałem na jednym serwerze i polegał na minimalnym dropie rzadkich surowców z cobblestone'a (przykładowo 0.4% na węgiel), ale tradycyjny SkyBlockowy sklep też działał. 

Opublikowano

­SkyBlock :)

Z innowacjami itp :)

Jak zrobisz to na pewno bede grac ;D

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...