Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaskoczyć dziewczyne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Mam do was parę pytań a  konkretnie do kobiet  ( panowie romantyczni też mile widziani ).  Nie jestem już z partnerką od 3 miesięcy a strasznie ją kocham. Wyjechała do Turcji  , zostawiła mi dom pod opiekę. Wraca w środę za tydzień i chciałbym ją mile zaskoczyć . Np   na łóżku ułożyć  kwiatki w kstzałcie serca.  Czy to jest dobry pomysł ? Czy ma ktoś inny lepszy pomysł  ?

Opublikowano

Możesz przygotować jakąś fajna romantyczną kolację a później wspólną kąpiel czy coś, jakieś płatki róż wysypać, jakieś wino czy coś kupić. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jak mieszkacie w domu prywatnym, to najlepiej na dachu, albo balkonie (Blok też może być) ew środek domku, zrobić coś takiego :))) <3

r7829i.jpg

Opublikowano

weź paczkę wielką a w niej prezerwatywy i postaw w korytarzu :)

@Edit

dostałem warna za spam od Karyvlea ..

Opublikowano

Może nie jestem romantyczna, ale zamów pizze i puść dobry film, będzie miło. Chyba, że ona jest fanką takich romantycznych ''randek'' to możesz zrobić ścieżkę miłości z róż aż do wanny.  xD

Opublikowano

Posprzątaj na picuś glancuś dom, przygotuj obiad/kolacje (zależy o której wróci). Bardzo fajny pomysł z tym dachem/balkonem. Na pewno wieczorem/nocą ładnie by wyglądała taka ścieżka ułożona ze świeć, a na końcu tej ścieżki postawić stolik z białym/czerwonym obrusem i kolacją  <3  Bukiet z jej ulubionymi kwiatami lub jeden w ładnym wazonie - również bardzo ładnie prezentuje się pojedynczy kwiat. Do tego puścić ulubioną jej piosenkę lub jakąś spokojną, romantyczną (nie za głośno).

Opublikowano

­Ja na Twoim miejscu bym zmienił płeć. Kto wie, co jej tam w Turcji zrobili. Poza tym ładnie się dałeś wychujać, bo to kobieta powinna się zajmować domem, a nie facet.

Opublikowano

Pomyśl co by Ciebie zaskoczyło gdybyś wrócił po takim czasie. Możesz przebrać się za Dariusza z Trudnych Spraw i wskoczyć nago do wanny z szampanem puszczając romantyczną piosenkę. Możesz też na jej wejście wyskoczyć przez okno to dopiero będzie zaskoczona.

Opublikowano

Nie wierzę w związki na odległość xD  Prawdziwa miłość chyba nie potrzebuje jakiegoś mega wielkiego rozgłosu, żeby wszyscy dookoła wiedzieli, że twoja dziewczyna przyjechała i jaki ty dobry... chociaż ten pomysł z balkonem, noc + winko, muzyczka, kolacja itp. wydaje się niezły ^^  Ponadto wysprzątaj cały dom. Może też być opcja taka = dobry film, łóżko, świeczki... Ogólnie powinna być miła, przyjemna atmosfera  ^_^

Powodzenia :D 

Opublikowano

­To już jest w pełni zależne od tego, co Twoja partnerka lubi.

Jeśli jest romantyczna - urządź jej romantyczny wieczór. Przygotuj kolację czy też obiad, uprzednio nakryj stół czerwonym/białym obrusem, kup białe bądź czerwone wino, zależy też co przygotujesz.

A jeśli woli spędzić czas spokojnie, przygotuj jakiś ciekawy film, zrób popcorn i coś do jedzenia.

Opublikowano

może kup jakiegoś pieska :)

kąpiel i sprawy łóżkowe to nie najlepszy pomysł bo pewnie wróci zmęczona po podróży (ewentualnie weź ją na śpiocha) xD

kolacja przy świecach to dobry pomysł.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Witam.  Mam do was parę pytań a  konkretnie do kobiet  ( panowie romantyczni też mile widziani ).  Nie jestem już z partnerką od 3 miesięcy a strasznie ją kocham. Wyjechała do Turcji  , zostawiła mi dom pod opiekę. Wraca w środę za tydzień i chciałbym ją mile zaskoczyć . Np   na łóżku ułożyć  kwiatki w kstzałcie serca.  Czy to jest dobry pomysł ? Czy ma ktoś inny lepszy pomysł  ?

Nasraj na środku salonu, na pewno będzie zaskoczona.

Opublikowano

Wypiszę w punktach:

1. teścik na ebole

2. ogolić jajka (rów też by się przydało)

3. kolacja w restauracji 

4. po drodze wejdź do apteki (wiadomo po co)

5. jak napisała koleżanka wyżej wspólna kąpiel

6. #cenzura

7. kawka/herbata i śniadanko do łóżka. 

Opublikowano

Wypożycz jakieś ciekawe auto (panamera, cl63 czy coś w tym stylu) i poza*ierdalaj sobie z nią po mieście.

Przynajmniej ja bym tak chciał

Opublikowano

Zabierz ją na imprezę do jakiegoś dobrego klubu. Eleganckie drinki i fikuśne przekąski sprawią, że nie dozna szoku po przeskoku z Turcji na Polskę.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

sprzedaj jej meble. napewno bd milie zaskoczona i bd chciala sie kochac na podlodze.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Tak jak kolega powiedzial ale sie dales wychu&ac o jezu xDDD kto wie co ona robi w tej Turcji rownie dobrze moze przyjechac i podziekowac za opieke :D nie przeginaj z ta niespodzianka zrob cos lekkiego ;p

Opublikowano

te wasze historie sa z c***a wyciagniete ale oke

jak przyjdzie to powiedz jej "no elo" i idz na impreze mysle ze bedzie zaskoczona

jeszcze jest drugi sposob ale bedziecie oboje zachwyceni wiec nie wiem czy to o to chodzi ale powiem, jak bedzie zasypiac to przyjeb jej z otwartej - ona bedzie zaskoczona co ty odjebales i ty bedziesz zaskoczony bo zrobiles cos ekstra, potem pokazesz ten post i oboje sie bedziecie smiac a kiedy indziej to ona ci przyjebie i dalszy ciag taki sam.

Opublikowano

Uprawiaj seks z nowo poznałą dziewczyną w waszym łóżku, będzie zaskoczona, lub załóż prezerwatywę na głowę, nadmuchaj ją nosem i udawaj że jesteś kosmitą który chce ją uprowadzić. Możesz także zmienić płeć jeśli ona jeszcze tego nie zrobiła, jak przyjedzie zajżyj pod spódniczkę czy nie ma penisa.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jeśli chcesz ją zaskoczyć, schowaj się w szafie i ją zaskocz. xD

@topic

Bukiecik, płatki róż na podłodze, śniadanie do łóżka. ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...