Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy toplaner Roccat ujawniony!

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowym toplanerem roccatów zostanie Etienne "Steve" Michels. Dużo osób wiedziało o tym już od jakiegoś czasu. Dopiero dzisiaj Team Roccat oficjalnie zaprezentował Francuza na swoim fan page'u.

Overpow będzie od teraz rezerwowym. Jak myślicie czy to dobre posunięcie? Nie lepsza byłaby  zmiana Marksmana? 

Oficjalny profil Steve'a

Nowicjusz
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś co z Overpowem? 

A tak to fajna zmiana w ich teamie :) Mam nadzieję, że w takim składzie daleko zajdą :) 

Opublikowano

ponoc w mouseports na 5v5 srednio sie prezentowal, tak przynajmniej xaxus mowil jak gral na niego na druzynowkach

ale co z tego wyjdzie zobaczy sie

Wytłumaczy mi ktoś co z Overpowem? 

A tak to fajna zmiana w ich teamie  :) Mam nadzieję, że w takim składzie daleko zajdą  :)

overrated w brazylii

­

Opublikowano

Według mnie powinien sprostać swoim zadaniom TOP akurat nie pełni aż tak znaczącej roli jak np Jungler bądź ADC. Martwi mnie tylko ten Nukeduck ponieważ jest TOP 1 w Challengerze, a nie pokazał się z dobrej strony na LCS ja bym postawił raczej na Overpow'a na MIDZIE :p

Opublikowano

ponoc w mouseports na 5v5 srednio sie prezentowal, tak przynajmniej xaxus mowil jak gral na niego na druzynowkach

ale co z tego wyjdzie zobaczy sie

overrated w brazylii

Jako rezerwowy, tak samo w Roccat.

Chyba się nie mylę?

Opublikowano

Od paru dni na streamie Kubona bylo glosno po rozmowie Kubona z Jankosem i tekscie Kuby: "moge im juz o tym powiedziec?"... Wszyscy mysleli ze to on zostanie nowym topem roccatu, a tu taki suprise. No nic, zycze powodzenia nowemu graczowi, jak i calemu roccatowi :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

zalezy o kogo pytasz, over jest oficjalnie subem w pain gaming

To ja już sam nie wiem. Jest subem w pain gaming no i roccat?

Od paru dni na streamie Kubona bylo glosno po rozmowie Kubona z Jankosem i tekscie Kuby: "moge im juz o tym powiedziec?"... Wszyscy mysleli ze to on zostanie nowym topem roccatu, a tu taki suprise. No nic, zycze powodzenia nowemu graczowi, jak i calemu roccatowi :)

Dużo osób tego chciało, niestety nie wyszło :P
Opublikowano

To ja już sam nie wiem. Jest subem w pain gaming no i roccat?

Dużo osób tego chciało, niestety nie wyszło :P

I dobrze bo Kubon jest przecietnym graczem i prawie nic by to nie zmienilo, a patrzac na statystyki tego Steve'a wydaje sie byc dosc dobrym graczem.

Opublikowano

Dało się to zauwazyć wcześniej :)

42264143215418581535.jpeg

@ A co do Kubona, to Jankos otwarcie mówił, że Kubon jest za słaby do ROCCATU nawet przy nim jak duo grali to mówił to pare razy.

fs.png

Opublikowano

Steve to dobry gracz, świetny mechanicznie. Ma dość mały champion pool, ale ma te swoje 4-5 postaci, które bardzo dobra ogarnia. Ciekawe jak sobie poradzi w 5vs5 ;) Jedyny minus to to, że z drużyny typowo polskiej robi się mieszaniec :P

Opublikowano

Fakt faktem to już nie jest cała Polska drużyna, tylko 3 Polaków, Norweg i Francuz, no ale z tego, co widać po statystykach Steve'a, to nieźle może się zrobić na scenie ;) Nic tylko życzyć powodzenia Roccatom. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Grałem na steva jak i z nim i to co ten koleś wyprawia na topie to jest nie porozumienie. Typek jak wyciąga gnara to na 99% masz wygranego topa.to co on mim robi to jest nieporozumienie

Opublikowano

I tak beda ssac pale jak wasze matki

// Proszę, abyście nie zgłaszali tego posta. Użytkownikowi zostało nadane ostrzeżenie.

Renissance

Twoja matka tez.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

I tak beda ssac pale jak wasze matki

// Proszę, abyście nie zgłaszali tego posta. Użytkownikowi zostało nadane ostrzeżenie.

Renissance

Lepszy adc i lepsza taktyka, tego im brakuje bo aktualnie skład teamu wyglada ciekawie (procz Woolite)

Opublikowano

Dobry krok, w tym czasie Overpow ma czas żeby ogarnąć większy champ pool.

Statystyki Steve ma ep1k, zobaczymy czy go stres na scenie zeżre czy nie :ninja:

mqdefault.jpg

Opublikowano

Po tylu porażkach co odniósł roccat to napewno przyda się jakaś nowa świeża krew. Zawsze to jakieś odświeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...