Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto na DE s1

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

temat ten nie złamie w żaden sposób regulaminu !!

czy Waszym zdaniem w Polsce byłoby duże zapotrzebowanie na złoto na NosTale DE ? 

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

1kk na DE kosztuje 0,7Euro

licząc, że 1 Euro to ponad 4 zł......propozycja ceny to 2,5zł lub 2kk na avalonie / 3kk na finezji. 

Nie wiem jeszcze czy chce mi się brać ostro za zarobek. Jeśli byliby chętni na 100 sztuk to z chęcią bym się na to skusił. miałbym za to idealny start na PL'u przy czym zarobienie 100kk na DE to dla mnie kwestia kilku dni (do końca maja bez problemu bym się wyrobił)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Raito bierze wszystko :v

xD ziomek, gdzie nasze 240kk :D ? ehhh. Tobie stary to ja dam za friko ile zechcesz <3 wiesz za co ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ja mogę kupić z kumplem po 20zł czyli 40zł. Jeśli coś to PW tylko pierw ustal cene dokladna.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

zapotrzebowanie z czasem się zrobi  w przeciągu ostatniego miesiąca zrobiło się głośno na temat nostale DE co równa się z tym ,że coraz więcej polaków.Jeśli sporo wyfarmisz golda na zapas to uda ci się zarobić sporo PLN.Sam byłbym chętny na zakup ,ale o tym pisałem ci już na PW :D Pozdrawiam

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Tak, ale to zależy w jakiej cenie.

ja bym był chętny.

Ja mogę kupić z kumplem po 20zł czyli 40zł. Jeśli coś to PW tylko pierw ustal cene dokladna.

zapotrzebowanie z czasem się zrobi  w przeciągu ostatniego miesiąca zrobiło się głośno na temat nostale DE co równa się z tym ,że coraz więcej polaków.Jeśli sporo wyfarmisz golda na zapas to uda ci się zarobić sporo PLN.Sam byłbym chętny na zakup ,ale o tym pisałem ci już na PW :D Pozdrawiam

ZADECYDOWAŁEM, IŻ OD JUTRA BIORĘ SIĘ ZA RESELL. 

1KK NA ANCELLOAN KOSZTOWAĆ BĘDZIE 2,5zł lub 3kk na serwerze jakim jest finezja. 

Nie wiem jeszcze kiedy wystawię takowe złoto na allegro (może być to już jutro....a może dopiero w przyszłym tygodniu)

tak czy inaczej w razie pytań zapraszam na PW :)

r9n9FM7.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, ale to zależy w jakiej cenie.

ja bym był chętny.

Nareszcie udało mi sie wystawić drugą serię (tym razem większą) złota. Temat ten uważam za wyczerpany i proszę moderatora o zamknięcie :) a zainteresowanych na PW :)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...