Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmiń 3

Ariness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Trzeci Wiedźmin niestety nie pójdzie na moim drewnianym kompie, a że w poprzednie części grałem głównie dla fabuły, bardzo chcę poznać też wydarzenia z trójki, więc szukam jakiegoś zagrajmera, który nie darłby zbytnio mordy, kopiując PewDiePie'a, tylko rzeczywiście grał, od czasu do czasu się tylko odzywając, by zbudować napięcie. Polecicie coś? Może być polski lub angielski, byleby z polskim dubbingiem.

Jak zwykle lajk za każdy konstruktywny post. :>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Polecam stream Yuuhi (chyba zazwyczaj codziennie o 16 do 24 lub 1-2 rano) albo na yt SargeThePlayer.

Opublikowano

Purpose - też jest git, nie drze ryja, bardzo spokojny i wygląda jakby był smutny ciągle xD

Opublikowano

Ja własnie też - Za słaby komp. 1,2 przeszedłem. ­Polecam RockAlone2k, ROJO. Nie wiem czy nie poczekać aż będę miał lepszego kompa i samemu to przeżyć ;)

PS. @Renissance - Dzięki Reni za polecenie Yuuhi oraz SargeThePlayer ^_^

Opublikowano

SargeThePlayer? On ciągle gada. Gada jaki klawisz naciska na klawiaturze, dlaczego i po co. Bungo21 nagrywa Wiedźmina. Jest spokojny, też lubi sobie pogadać ale nie tyle co Sarge. Rock ma swój klimat, tylko ten klimat jest dość nudny i usypiający. Więc tak, polecam Bungo21. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Wybrałem Rocka, bo ma świetnej jakości audio (co dla mnie jest bardzo ważne) i nagrywa dość szybko. Zamykam.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...