Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Phone - komornik, ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy jak pobiorę grę która jest płatna na Windows Phone przyjdzie do mnie komornik lub dostane bana? Żona mojego brata pobrała z neta muzykę i 500euro musieli zapłacić. Więc proszę o szybką odpowiedź, bo chce fajną grę pobrać :D

Opublikowano

Na androidzie skala piractwa jest duża i nic się nie dzieje. Nie sądzę aby na Windows Phone nagle za to wysłali komorników.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego że musieli zapłacić, skoro  dane karty kredytowej są wpisywane przez użytkownika to i jej autoryzacja też jest wpisywana. Użytkownik sam zgodził się na zakup więc zapłacił z karty.

Zresztą istnieje miesięczny  limit zakupów czyli to co napisane wyżej to bzdura. 

Żadna gra czy program nigdy sama się nie kupi w sklepie bo to niemożliwe ! Głównie przez głupotę użytkownika się płaci , nie posiadając pakietu internetowego ściągając cokolwiek przy załączonym internecie płaci się za transfer kilkakrotnie drożej niż w pakiecie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ew. chodziło o to, iż musieli zapłacić jakieś tam grosze za nieautoryzowany pobór, czyli inaczej - piractwo.

Co więcej - nie pobierzesz niczego ze sklepu, niezależnie od systemu, jeśli coś jest płatne, a Ty za to nie zapłacisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...