Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Terenzo - Max lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*JEŻELI NIE TUTAJ NAPISAŁEM TEMAT PROSZE O PRZENIESIENIE ,BO NIE WIEDZIAŁEM GDZIE*

Siema , problem polega na tym ,że chce ustawić na plikach terenzo max 250lv, patrzałem w google,youtube i na forach jak to zmienić i kazali wejsc w CONFIG w ch1...2... i tam zmieć ,no dobra otworzyłem WinSCP i  wszedłem tam w share/locale i tu powinno być game ,ale go nie ma ;/ i tu tkwi problem ..Nie wiem jak to teraz skonfigurować.. ;/

post-1015231-0-54549700-1432126439_thumb.png

Opublikowano

Tak normalnie troche lagi sa ale to już od mojego komputera.Własnie o to chodzi ,bo wszedłem na serwer dałem sobie admina i wpisałem /level 250 i wbiło mi tylko 105 ..;/

Opublikowano

A diffa wgrałeś?

A zauważyłeś co piszę "wszedłem tam w share/locale i tu powinno być game ,ale go nie ma ;/ i tu tkwi problem "Powiem tyle pobierz pliki z tematu terenza wgraj na maszynę i rozpakuj, jeżeli jeszcze nic nie edytowałeś na serwerze, jeżeli już tak to skopiuj sobie pliki które z edytowałeś bo je stracisz.

Opublikowano

A zauważyłeś co piszę "wszedłem tam w share/locale i tu powinno być game ,ale go nie ma ;/ i tu tkwi problem "Powiem tyle pobierz pliki z tematu terenza wgraj na maszynę i rozpakuj, jeżeli jeszcze nic nie edytowałeś na serwerze, jeżeli już tak to skopiuj sobie pliki które z edytowałeś bo je stracisz.

Tyle, że game na plikach terenzo jest w /usr/home/mt2/share ..

Opublikowano

Tyle, że game na plikach terenzo jest w /usr/home/mt2/share ..

Ale ty dalej nie kumasz on nie wie gdzie jest game :D

Sam sobię strzeliłem w stopę bo nie zauważyłem gdzie on wszedł.

­

Opublikowano

Tak a w temacie Terenzo jest taki plik którego trzeba pobrać i wgrać przez WinSCP no i wgrałem i później sie zorientowałem ,że w tym pliku już game nie było ,był tylko ten sam poland co jest na ss'ie.

Opublikowano

Ale po cholere Ci plik game w locale?

Kopiujesz plik game z share, wygrywasz diffa na 250 poziom podmieniasz game na to z diffem ustawiasz 250 w configach channeli reboot i tyle

Opublikowano

No o to chodzi ze nie moge znaleść ścieżki do tych channeli ,bo jakbym miał to bym tematu nie tworzył ...

Opublikowano

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Z tego co napisałeś to idzie wywnioskować, że configu channeli szukasz w game, którego nie ma pod scieżką share/locale..

A channele są pod tą ścieżką

/usr/home/mt2/chs
Opublikowano

Ale kolego widzisz załączone ss do tematu ? zobacz sobie jaka tam jest ścieżka ... powinno być /usr/home/mt2/share/locale i tutaj powinien być folder game w którym sa channele.

Ok dobra już znalazłem choć były jakoś dziwnie schowane ... nie w tym miejscu co powinny być :)

Opublikowano

Dodam, że w folderach są skróty do share, chs i tak dalej ;)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...