Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime w stylu Ghost In The Shell (Cyber-Punk)

golddynol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, poszukuję dobrego anime w stylu G.I.T.S. a że takich tytułów jest cholernie mało (szukałem wszędzie i nic) zwracam się ze swoją małą prośbą tutaj :)

Opublikowano

Akira. I tylko to, nic innego nie znajdziesz. No i jeszcze Matrix, który był wzorowany na Akirze i GiTS-sie właśnie, ale to już nie animu.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

"golddynol" ­"klasyka wstyd nie znać" Kaanashi czyżby to ty? Które to już konto z kolei? Jak się pomyliłem to sorry :P 

no a wracając do tematu : 

Psycho-Pass ( 2 sezony )  - anime wręcz genialne. Perełka ^^

Ergo Proxy - co prawda nie powinienem polecać anime które nawet nie obejrzałem w połowie, ale jest tam podobny klimat. Polecam oblukać :3

http://www.mpcforum.pl/topic/749204-szukasz-anime-zajrzyj-postaramy-si%C4%99-pom%C3%B3c/page-139- Od tego jest ten temat ;)

Opublikowano

Zauważyłem że oddzielny temat do takich spraw istnieje.

Psycho Pass 9/10 bo drugi sezon słabszy. To drugie sprawdzę jak wrócę z zakupów. Nie wiem o co chodzi z tym czy ja to ktoś tam. Jestem Golddy i to moje pierwsze konto na tym forum :)

Opublikowano

­Animatrix  jeszcze?  

Zawsze możesz obejrzeć wszystkie filmy bądź serie Ghost In The Shell. Trochę tego jest :3

Eve no Jikan też może by się nadawało ^_^

http://myanimelist.net/anime/43/Ghost_in_the_Shell/userrecs- Polecam zajrzeć i samemu coś wybrać ;)

Masz może swojego MAL'a? xD

Pierwsze konto? hmm.. skoro tak piszesz .... ty GOLDdy tamten swojego czasu GOLDen....

Opublikowano

G.I.T.S. Mam na dvd dwa sezony i znam nawet dialogi na pamięć. Animatrix nie podszedł ani trochę.

Nie mam listy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...