Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC4- Pójdzie mi?

Ace ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem tutaj temat i powiedzieliscie mi, ze jest od tego specjalny temat zebym tam napisal post napisalem i czekam juz 3 tygodnie na odpowiedz od administratora dzialu albo byle kogo i sie nie doczekalem dlatego pisze tutaj jeszcze raz I PROSZE O ODPOWIEDZ, a nie zamykanie, bo widze, ze w ogole sie nie interesujecie. Napisalem przed pewnym gostkiem, a on dostal odpowiedz, a ja oczywiscie nie, chociaz dalem tam 2 posty. Wiem, ze macie to gdzies czy jeden czlowiek od was odejdzie jak jest tutaj ich tylu, ze macie to w nosie, ale domagam sie odpowiedzi w tym temacie.

-PROCESOR AMD PHENOM 3x2.8
-GRAFIKA ATI RADEON HD 5700 SERIES

-PŁYTA GŁOWNA ASROCK nie wiem jaka, ale wydaje mi sie, ze dobra jest, niedawno kupiona.

Chcialbym zeby chociaz poszlo na minimalnych w lekkich lagach, ale cos czytalem, ze FC4 nie obsluguje 3 rdzeniowych procesorow tylko 2 i od 4 w gore.

Jest taka mozliwosc zmiany rdzeni przyslugiwanych aplikacji slyszalem, ale gdy zmieniam to pisze, ze odmowa dostepu czy cos takiego. Czekam na odpowiedz i dam wiecej danych jesli trzeba bedzie.

Opublikowano

A czy wiesz, że istnieje coś takiego jak prywatna wiadomość?

Wystarczyło napisać mi na PW z linkiem do twojego posta i od razu dostał byś odpowiedź, nie jestem robotem i czasami zdarzy mi się coś przeoczyć.

Co do tematu do też mi się coś obiło o uszy, że jest jakiś problem z obsługą 3-rdzeniowych procesorów.

Ale szczerze mówiąc, nawet gdyby nie było problemów z tymi procesorami w FC4 to i tak byś nie pograł, bo karta graficzna jest zdecydowanie za słaba nawet na minimalne detale.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Na najniższych może i pójdzie, ale ledwo 30 fps.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...