Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki Powrót!

Elendil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nadzieję, że ta wiadomość dotrze do kilku ludzi, którzy intersowali się Allodsem. Ostatnimi czasy, po wielu próbach grania w inne mmo rpg, wróciłem do punktu wyjścia. Chciałem wrócić do gry, ale nie mam pewności czy będę miał z kim pogadać i czy ma to jakikolwiek sens, a więc do rzeczy!

Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych, pod tematem albo na pw. Moglibyśmy zorganizować się większą grupką i być może założyć gildię. Gralibyśmy dla zabawy i od zera. Jakieś RP mile widziane. Porozsyłam tę wiadomość po różnych forach i może znajdę kilku niedobitków. Piszcie śmiało!  cheesy.gif

TYLKO 4STORY

Opublikowano

­Nowa gildia szans właściwie nie ma. Ja mógłbym zagrać, ale muszę skołować lepszy komp bo z fps'ami u mnie cienko. No i tak od 0 to nie bardzo, grałbym reinkarnacją.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że 90% graczy to już wylevelowane kozaki i nie da się ich nadgonić bez dużej ilości pieniędzy. :/ Orientujesz się może czy to prawda? :(

TYLKO 4STORY

Opublikowano

­Level to nie problem, eq raczej też nie. Jeśli chodzi o nadrabianie to problem jest z runami i dodatkowymi rubinami i innymi wspomagaczami takimi jak. Carnefix Code itd.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Osób gra sporo, teraz staraja sie o wejscie na steama wiec bedzie jeszcze wiecej, P2W juz prawie przepadlo bo 80% uważałą za P2W runy ktore nie sa az tak drogie do zrobienia mimo wszystko i tylko przez nie ludzie plakali jaki ten tytuł zjebany mimo iz grac nie potrafili, teraz runy zostały znerfione i na pvp juz nie maja takiego znaczenia.

Gre polecam bo rozwija sie w bardzo dobrym kierunku teraz zostal poprawiony end game oraz walki w astralu maja sens a za pare miesiecy dostaniemy kolejna nowa rase [ architekci ] i nowe end game oraz duzo lepsze pvp, wiec WARTO zaczac teraz robic sobie postac i w next patchu ja sobie wykoksic i grac na takim poziomie co sa inni.

76561198013232167.png

Opublikowano

ta rasa nie ma fajnie wygladac tylko dac watek fabularny, ta rasa bedzie nazywac sie architekci [ czyli jak sama nazwa wskazuje prawdopodobnie jakies bostwo co stworzylo swiat allodsa ] i mimo iz bedzie mozna nimi grac to glowne ich wdrazenie do gry to watek fabularny ktory ma nas powalic na kolana, jest sporo osob co czytaly questy i nie tylko, by ciut dowiedziec sie o swiecie allodsa i z tego co pisali maja byc bardzo fajne oskryptowane questy w tym patchu wiec duzo ludzi na to czeka, nie mowiac juz o rozbudowie i glownym oponencie co zagraża architektom w wielkiem rajdzie.

a jezeli chodzi o sam wyglad nie jest zly powiedzial bym ze wrecz przeciwnie ... a jezeli ktos patrzy na grafike zamiast na to co gra czy to cos oferuje no to sorka nie chce wdawac sie w tak idiotyczna wymiane zdan.

a co do tego obrazka to znalazleś cos idiotycznego bo ta rasa ma wygladać tak.

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/patrzycie-wlasnie-na-nowa-rase-w-allods-online

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...