Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 3

Nidzgorwruc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam pytanie

bo zapomniałem leb gryfa dostarczyć tej babce z gospody na początku gry i ciagle go mam :/

poplynalem z novigardu jakims statkiem i jestem w jakiejś twierdzy !! gdzie mogę ten leb zanieść bo mnie w*****a anie da się go wyjebac

help

Opublikowano

Chyba Cię zreportuje jeszcze raz. Nikt Ci w tym dziale nie pomoże więc nara, albo pogadasz sobie z administracją.

Opublikowano

@MarkusPLGames

typie ty chory jesteś chce tylko odpowiedz a wy mnie napierdalacie od najgorszych było powiedzieć ze reportuje ten post żeby został przeniesiony do odpowiedniego dzialu a nie od razu usuwac ty zdajesz sobie sprawę z tego jak jesteś zdemoralizopwany? gdybym cie znal to zglosilbym twoja rodzine do sadu za to. to nie moja wina ze na forum nie ma dzialu wiedzmin 3 to co gdzie miałem pisać? w pogaduszkach żeby mnie wyśmiali? a w lolu tez sa miecze, tez jest magia można ulepszac swoja postac, uczyc się nowych skilli i podpalac przeciwnikow wiec jeśli ci się cos nie podoba to szczere W Y P I E R D A L A J bo naprawdę popsules mi dziś humor, nie wiem jak inni o tobie mysla ale zalosny typek z ciebie i naprawdę pokazujesz jaki ten kraj jest okropny na twoim miejscu byłoby mi wstyd i chyba bym zraportowal swój post z prosba o usuniecie aby uniknąć dalszej kompromitacji do tego masz pl w nicku to tak jakby się oszpecić w zyciu realnym

Opublikowano

elo mam pytanie

bo zapomniałem leb gryfa dostarczyć tej babce z gospody na początku gry i ciagle go mam :/

poplynalem z novigardu jakims statkiem i jestem w jakiejś twierdzy !! gdzie mogę ten leb zanieść bo mnie w*****a anie da się go wyjebac

help

Przecież łeb gryfa to trofeum, więc będziesz je miał. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...