Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wart Craft.ench.pl

Serwer Survival+Gildie+Atrakcje i jeszcze więcej!

24/7

Forum/Sklep SMS

300 Slotów

1.7.2/1.7.4

Spolszczone Pluginy!

Czujna Adminstracja :)

Drop & KillReward

VIP DLA 5 PIERWSZYCH OSÓB!

Opublikowano

Wart Craft.ench.pl

Serwer Survival+Gildie+Atrakcje i jeszcze więcej!

24/7

Forum/Sklep SMS

300 Slotów

1.7.2/1.7.4

Spolszczone Pluginy!

Czujna Adminstracja :)

Drop & KillReward

VIP DLA 5 PIERWSZYCH OSÓB!

Może tak więcej informacji ponieważ nie ma czego oceniać jak narazie. Surv + Gildie jest z dropem ze stone'a czy klasycznym? Czy jest to EasyHC czy zwykłe gildie? Czy jest na serwie P2W (PayToWin)?

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Brak informacji o serwerze, Automatyczna wiadomość spamuje tylko o is(sms) = PayToWin(p2w), serwer robiony chyba kilka minut.

banner.png

Opublikowano

Postaraj się o lepszą reklamę, wynajmij grafika, niech Ci zrobi fajną prezentację serwera, bo póki co nie zachęca to, już nie mówiąc o dużym braku ważnych informacji.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Pierwsza rzecz która się rzuca w oczy, to fatalna prezentacja. O serwerze właściwie nic nie wiadomo, nie ma konkretnego opisu, żadnych informacji odnośnie sposobu prowadzenia (eventy, konkursy - jedynie informacja o VIPach dla pierwszych 5 graczy). Polecam przede wszystkim wstaić kilka dobrej jakości screenów albo najlepiej filmik przedstawiający serwer.

images.jpg

Opublikowano

Atrakcje a nic o nich nie napisałeś. Opisz czym są te wasze 'atrakcja' bo przykładowo set prot 10 to nie będzie fajna atrakcja tylko rzecz sugerująca, że serwer jest gównem xD

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Atrakcje a nic o nich nie napisałeś. Opisz czym są te wasze 'atrakcja' bo przykładowo set prot 10 to nie będzie fajna atrakcja tylko rzecz sugerująca, że serwer jest gównem xD

Nie rozumiem 95% społeczności -.-

Skoro ktoś robi coś za pierwszym razem na 100% nie będzie to ideał, sam zrobiłem już ponad  20prezentacji serwerów i dopiero ostatnim razem usłyszałem że prezentacja ładnie wygląda ;) więc nie wiem o co się aż tak rzucasz.

Przydałyby się zdjęcia, spawnu, areny i kilku budowli z serwera jakieś opisy do nich kolory do tekstu różne i będzie lepiej wyglądać ;)

TEMAT

Opublikowano

Podsumowując, popatrz na inne super prezentacje i zgap troche (Nie to żeby zerżnąc wszystko ale pomysł, natchnienie zdobyć).

zu439g.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...