Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,pobrałem skrypt do iARAMA ale nie wiem jak skonfigurowac zeby działał daje limit like.

Opublikowano

Witaj przywoływaczu kontakt do mnie na skype mikolajudo

Nie znam twojego problemu prosiłbym o wysłanie screna w temacie :) to mogłoby pomuc .

Tak z góry pobierz bola z oficjalnej strony producenta wgraj skrypt i aram do biblioteki scripts odpal bola zaznacz ten skrypt pobierz volibota uruchom plik login

I podaj

login|password|ARAM

Uruchom Plik config zmieni ilości botów na 1 I wybierz Region Domyślnie jest ustawiony na EUW  Zmieni region na Właściwy podejrzewam że to EUNE

Ustaw Ścieżke jeżeli jest na innym dysku niż c . Liczę na like

Opublikowano

Witaj przywoływaczu kontakt do mnie na skype mikolajudo

Nie znam twojego problemu prosiłbym o wysłanie screna w temacie :) to mogłoby pomuc .

Tak z góry pobierz bola z oficjalnej strony producenta wgraj skrypt i aram do biblioteki scripts odpal bola zaznacz ten skrypt pobierz volibota uruchom plik login

I podaj

login|password|ARAM

Uruchom Plik config zmieni ilości botów na 1 I wybierz Region Domyślnie jest ustawiony na EUW  Zmieni region na Właściwy podejrzewam że to EUNE

Ustaw Ścieżke jeżeli jest na innym dysku niż c . Liczę na like

Naucz sie pisać imbecylu zanim zaczniesz pomagać, zresztą z tego co widze to już kolejny "twój" debilny post.

@topic, sam iaram nie wystarczy, potrzebujesz do tego jeszcze volibota albo innego autoqueue.

98873932203514685593.png

Opublikowano

W pierwszej kolejności pobierasz iARAM (nie wiem jaka str i nie wiem czy już update jest) wrzucasz iAram.lua do folderu z bolem do scripts

Następnie pobierasz VoliBota, tam będą 3 pliki. Zawsze gdy opalasz VoliBota to rób to jako administrator.

Pierwszy plik to ACCOUNTS                   1 nick z gry/hasło do konta/jaki tryb gry ma grać bot do wyboru są: NORMAL_5x5, NORMAL_3x3, INTOR_BOT, BEGINNER_BOT, MEDIUM_BOT, ARAM 

Boty 5x5 do exp'a    Aram do ip/pz

Przykładowo

TechPro|dupa123|BEGINNER_BOT

Teraz Config

[General]

LauncherPath=G:\Riot Games\League of Legends\    (folder z lol'em)

MaxBots=10
MaxLevel=31    (ile bot ma wbijać lvl)  (31 oznacza stałe granie)
ReplaceConfig=false

[Account]
Region=EUNE   (wiadomo)
BuyBoost=false  (czy ma kupować boost'y false oznacza nie)
RndIcon=false

[Other]
ChampionPick=Annie   (Jakiego champ ma wybierać bot)
RndSpell=false
Spell1=Ignite    (summoner spell'e)
Spell2=Flash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...