Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon/Smartfon do 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuję ciekawego smartfona/telefonu do 800zł. Myślałem nad iphone 4s lub htc one. Może jakieś propozycję? Upodobań co do systemu nie mam, ale nie przepadam za windowsem. Chciałbym żeby telefon/smartfon nie był mały ale też nie za duży. Myślę że 4,5-5cali standardowo. Do tego wiadomo dobra jakość dźwięku, wykonanie czy ciekawe gadżety. Wiem że ciężko będzie znaleźć coś tak fajnego do tej ceny, ale myślę że coś takiego jest na pewno:)

Czekam na propozycję. +!

Opublikowano

HTC może być. Mógłbyś tez poszukać g2 w dobrym stanie. Jest on lepszy od m7, ale słabiej wykonany i tak samo jak w htc nie można wymienić baterii oraz nie da się powiększyć pamięci.

Opublikowano

Iphone albo Nokia lumia. Nigdy androida. Jednak musisz sam wybrać, bo to zależne od twojego gustu.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Przepraszam koledzy jak wy za 800zł chcecie znaleźć Iphona 5 albo 5s ? 

W tej cenie dostaniemy co najwyżej 4.

Polecam od siebie szukać Z1 ewentualnie G3S  no takie typowe średniaczki dobre w tej półce cenowej

Opublikowano

Motorola Moto G 2

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...