Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global czy może nadal prywatny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Gram na dodatku Warth of the Lich King już rok mniej więcej ogarniam rozwój niektórych postaci rasy itp i myślę nad globalem czy opłaca sie kupić go za te 15euro i levelować na 90 albo i większy chyba już można ponad 90 nie wiem prosze mnie poprawić jeśli źle mówię.Lecz kieruję to do ludzi znających się na wowie czy warto?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Zależy co cie interesuje w wowie, od dodatku WOTLK dużo się zmieniło. Do wowa zostało dodane dużo contentu casualowego, przez co jeżeli nie grasz hardcorowo pvp/pve możesz też się dobrze bawić łapiąc pety, chodzić na LFR gdzie na śmiesznym poziomie pokonujesz aktualnych bossów. Teraz aby opłacić abonament nie trzeba za każdym razem wydawać realnej kasy, tylko kupić za gold w grze. 

Czy warto spróbować? Oczywiście wydasz kilkanaście złotówek i będziesz wiedział czy gra ci pasuje czy nie. 

Opublikowano

Zawsze jest warto iść na globa, niż siedzieć na nudnym privie. Ja poszedłem i nie żałuję Tobie też radzę.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Okej to teraz wowa zakupić z oficjalnej strony wowa czy z G2A bo widzę że tam jest za 24zł abonament na 30 dni

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupiłbym z keye.pl albo fabryka kluczy :)

giphy.gif

Opublikowano

Warto wspomnieć że 15 euro kosztuje sam battlechest który jest bodajże do mopa także musisz doliczyć do tego Warlords Of Draenor które kosztuje +/- 120zł. 

t5Wjng.png

Opublikowano

Battlechest kosztuje 40 złotych nie 60, w dodatku jeżeli trafisz na promocję zapłacisz tylko 20 zł.

giphy.gif

Opublikowano

Przeszedłem z privów na Globala. Nie żałuje i polecam. Wszystkie potrzebne do wowa dodatki i czas, kupiłem na keyach. Tanio, bezpiecznie, szybko.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Oczywiście, że warto. Podstawa i miesiąc gry są wyjątkowo tanie, gorzej jak wbijesz 90 i niestety będziesz zmuszony kupić WoD, bo bez tego ani rusz. Wydatek od 120zł wzwyż. Co jak co, ale miesiąc czy dwa długo się ciągną i spokojnie można odkładać te kilkadziesiąt złotych na abonament. Ja daję radę a nie mam ani dochodów ani nawet kieszonkowego ;)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif