Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot

JOZIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze dosc dziwny temat, z pewnoscia juz to sie pojawilo, ale nie moge nic na ten temat znalezc. Interesuje mnie jedna kwestia, ustawiajac fishbota w jaki sposob mozna dostac bana? Inny gracz zauwazy , nagra ktory filmik i wysle do supportu? Druga sprawa , czyli zauwazenie przez samego GM? I czy jest jeszcze jakas mozliwosc dostania bana? Czy jesli wlaczamy fishbota to czy support dostaje od razu informacje o nielegalnym oprogramowaniu. Prosze takze o odpowiedz osob ,ktore uzywaja fishbota. Czy to sie oplaca? Czy jest jakis dobry sposob ,zeby nie dostac bana? Z gory dziekuje i przepraszam za taki temat. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, pisze dosc dziwny temat, z pewnoscia juz to sie pojawilo, ale nie moge nic na ten temat znalezc. Interesuje mnie jedna kwestia, ustawiajac fishbota w jaki sposob mozna dostac bana? Inny gracz zauwazy , nagra ktory filmik i wysle do supportu? Druga sprawa , czyli zauwazenie przez samego GM? I czy jest jeszcze jakas mozliwosc dostania bana? Czy jesli wlaczamy fishbota to czy support dostaje od razu informacje o nielegalnym oprogramowaniu. Prosze takze o odpowiedz osob ,ktore uzywaja fishbota. Czy to sie oplaca? Czy jest jakis dobry sposob ,zeby nie dostac bana? Z gory dziekuje i przepraszam za taki temat. Pozdrawiam

Jeśli postawisz go dajmy na to gdzieś na plaży, ktoś podjedzie, zaatakuje a ty wstajeszi dalej łowisz - tu można dostać bana jak ktoś nagra lub będzie GM i ktoś to zgłosi. 

Jeśli GM sprawdza boty, to podchodzi i wysyła wiadomość ( "Witam, jesteś? | Witam. " ) - jeśli jest zero reakcji a dalej łowisz to po prostu jest ban. Chyba że odpiszesz po tam 2 zarzuceniach to może jakoś przymruży oko i powiesz że nie widziałeś bo czytasz lekture ze schowanym ekranem metina w połowie. Support ani nikt inny nie dostaje wiadomości "Zalogowałsięgracz z fishbotem" . Sposób żeby nie dostać bana? Sprzątasz pokój, uczysz się, czytasz, oglądasz, postaw okienko lub zerkaj co chwile. 

Opłacać to pewnie się opłaci w dużych ilościach. Dajmy na to Ryba na s55 to 50-200k ( cały sklep = od 2 do 8kk - ew. małże 2,5-3 ) 

Chyba dostaje, to tak działa jak z wh, wchodzisz i ban.

Dodatkowo. Nie porównuj fb z wh.. na wh wchodzisz i bijesz dookoła wszystko - widać że "uderzasz" wszystkie potwory  choć nie jesteś - każdy głupi zauważy że coś nie tak. 

Opublikowano

Bana dostajesz z automatu za łowienie powyzej 4h.

A co 15 sekundowe spamienie na wołaj otrzymujesz blokade czatu na 24h , weź nie pierdol. :)

Opublikowano

Wiem że są fish że idziesz np na PL Ch2 ustawiasz sobie wiadomość gdyby Ci Gm napisał i Ci automatycznie odpowiada jaka podasz treść np "Cześć" Więc małe są szanse aby Cię złapali, ale nie wiem czy w 100% ta wiadomość działa bo nie testowałam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie bardzo,bo da sie rozkminic,ze to pod jak napiszesz tylko czesc i polow dobry.A jak znowu cos gm napisze to bd sie zaczynalo od czesc.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...