Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mam czekać na przyjęcie do PBE

filipd15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile około mam czekać na przyjęcie mnie do PBE??? dałem zgłoszenie czekam kilka dni i nic ;d

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

ja czekam 3 lata i nic :)

Taa 3 lata, jak opcja zapisywania sie na PBE pojawila sie max poltora roku temu.

Riot ma wyjebongo, lepiej kup konto.

Poza tym musisz miec konto bez reportow, ostrzezen etc. Ciezko :/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Taa 3 lata, jak opcja zapisywania sie na PBE pojawila sie max poltora roku temu.

Nie wypowiadaj się w temacie o którym nie masz pojęcia. Reporty, ostrzezenia czy bany nie mają w tej kwestii nic do rzeczy. A sam jestem tego pewien gdyż przyznali mi konto na PBE dosyć nie dawno, a moje konto bylo banowane na chat, oraz kilka banów tygodniowych za wychodzenie + jakieś pojedyńcze reporty. Jeśli chodzi o czas oczekiwania na przyjęcie to nie można jednoznacznie określić, ale radze się uzbroić w cierpliwość. Chodź i tak nie jest powiedziane że zostaniesz przyjęty.

Opublikowano

Jedno konto dostałem na drugi dzień po wysłaniu zgłoszenia, a konto miało bany, restricty, itp., a na jedno czekałem kilka miesięcy. Wszystko zależy od szczęścia, jak Ci się trafi, to dostaniesz od razu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dziwne bo ja otrzymałem konto na pbe w kilka miesięcy a dostawałem cały czas bany za wyjście i pełno reportów a  i tak mnie przyjęli.

junior.jpg

Opublikowano

To zależy od aktywności ludzi na PBE - ja dostałem po 2 tygodniach, napisz pw to podrzucę Ci passy ( 12 - 17 jak będę w domu ) . Ekko tam jest :D

...................\/...................

Opublikowano

Nie wypowiadaj się w temacie o którym nie masz pojęcia. Reporty, ostrzezenia czy bany nie mają w tej kwestii nic do rzeczy. A sam jestem tego pewien gdyż przyznali mi konto na PBE dosyć nie dawno, a moje konto bylo banowane na chat, oraz kilka banów tygodniowych za wychodzenie + jakieś pojedyńcze reporty. Jeśli chodzi o czas oczekiwania na przyjęcie to nie można jednoznacznie określić, ale radze się uzbroić w cierpliwość. Chodź i tak nie jest powiedziane że zostaniesz przyjęty.

Ten temat nie jest do kłótni -.- Thoose ;d katatuki się pomylił (może xD) więc pomóżcie a nie ;d

Opublikowano

Dobra dzięki czyli se trochę poczekam...

--- :)

Ajć sory nie zauważyłem że double post ;d nie chce punkcików karnych ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...